Oké, we gaan er van uit dat Love Actually nog steeds elk jaar zo rond de kerst wordt bekeken maar we  hebben de eerste beelden van een nieuwe film om verliefd op te worden. ‘Life Itself‘ is de naam en het is gemaakt door de man achter de successerie ‘This Is Us‘.

Life Itself FEM FEM

Life Itself

Life Itself is net als Love Actually een film met meerdere verhaallijnen door elkaar maar met vooral een focus op de liefde, het huwelijk en het hebben van kinderen. Het draait grotendeels rondom de personages van acteurs Oscar Isaac en Olivia Wilde en Oscar die op een wel heel bijzondere wijze zijn liefde verklaart aan Olivia.

Ik bedoel, als je het even wil hebben over een iets waar je als hopeloze romantisch nóg meer van de liefde gaat houden is het dit wel: “I’m waiting for the right moment, because when I ask you out, there’s not going to be any turning back for me. I’m not going to date anybody else for the rest of my life. I’m not going to love anybody else for the rest of my life. I’m waiting for the right moment, because … when I ask you out, it’s going to be the most important moment of my life. And I just want to make sure that I get it right.” Zwijmel…

 Anderen bekende koppen die je tegen komt in de film zijn Antonio Banderas, Annette Bening, Olivia Cooke, Laia Costa en Sergio Peris-Mencheta.

Life Itself wordt in oktober verwacht in de bioscoop maar tot die tijd hier nog een aantal toppers voor iedereen die van romcoms houdt: Set It Up, Definitely Maybe en Stuck In Love.