Het lijkt erop dat er liefde in de lucht hangt! Donny Roelvink werd onlangs gespot met een enorm knappe dame. De twee hadden een gezellige dag op het strand, maar betekent dit dat Donny een nieuwe liefde in zijn leven heeft gevonden?

Donny Roelvink nieuwe lover vriendin
Bron: @donnyroelvink

Gespot op het strand

De breuk tussen Donny Roelvink en Janice Blok is inmiddels al een flinke tijd geleden. De twee zijn allebei weer single and ready to mingle. En dat is bij Donny extra goed opgevallen, aangezien hij onlangs met een knappe dame op het strand gespot werd.

“Oeeeehh nieuwe vriendin voor Donny Roelvink? 😍”, deelde Yvonne Coldeweijer bij een kiekje van Donny en zijn nieuwe vlam. “Hij is samen met een dame op het strand gespot bij Hippie Fish in Zandvoort”, vervolgde ze haar verhaal.

Donny Roelvink nieuwe vriendin lover
Bron: @lifeofyvonne

Is er sprake van liefde?

Of er liefde in de lucht hangt, is niet helemaal duidelijk. “Ze lagen samen op bedjes en hebben nog geluncht”, schrijft Yvonne bij de foto van het tweetal. Al gauw wordt bekend wie de dame van Donny precies is, aangezien spionnen van Yvonne de twee al eens eerder hadden gezien. Zo bleek dat de twee eerder al eens in een restaurantje werden gespot. “Dat zag er heel gezellig uit”, schreef de spion.

Het zou volgens Yvonne gaan om de knappe Iris Badji, die in Amsterdam woont. Of de twee serieus aan het daten zijn? We don’t know. Een knap koppel is het in ieder geval wel.