Ondanks zijn rol als bachelor vond Fabrizio Tzinaridis de liefde tijdens het programma niet. Vroeg of laat komt de liefde alsnog op je pad, zo bewijst ook Fabrizio. Hij heeft namelijk een nieuwe vriendin – en zó ziet ze eruit.

Fabrizio Tzinaridis
Bron: @fabrizio_tzinaridis

Liefdesleven

In de aflevering van De Bachelor België hebben we de zoektocht naar liefde van Fabrizio kunnen volgen. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Zo werd er door Fabrizio behoorlijk geflirt, zoende hij veel verschillende ladies en veroorzaakte hij hierdoor behoorlijk wat drama in het programma. Uiteindelijk vond hij de liefde bij Madieke, maar deze romance bleek in Nederland en België toch niet helemaal te werken.

Eindstand: Fabrizio was na het programma nog een tijdje vrijgezel. Tot nu, want via Instagram laat de voormalig bachelor weten dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft.

Sanne Pelgrims

Via Instagram deelt Fabrizio een foto samen met zijn nieuwe vriendin. Bij het intieme kiekje lezen we uiteraard ook een zoetsappige quote. “She’s the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole“, schrijft Fabrizio bij de foto. De dame in kwestie wordt niet getagt, maar uiteraard heeft Reality FBI opgezocht om wie het precies gaat.

Volgens het juice-account zou het gaan om Sanne Pelgrims, een knappe dame uit Antwerpen. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet duidelijk, maar aan de foto te zien hebben de twee een duidelijke chemie.

Veel complimenten

Dat de vonken van het scherm afspatten, is wel duidelijk. Ook veel volgers van Fabrizio is dit niet ontgaan, want in de reacties stromen de complimenten binnen. “Trots op jou Bro!!!! Verdiend”, “Yesss zo schattig”, “Toppertjes”, “Blij voor jou vriend”, klinkt het in de comments. Wij wensen het kersverse koppel in ieder geval heel veel geluk samen.