Love is in the air en dat blijkt. Robbert Rodenburg is vorige week terug gekomen vanuit New York. Enne, hij heeft daar zijn Prince Charming ontmoet. Hij heeft het tijdens zijn verblijf erg leuk gehad met een dokter uit New York. Welke man zijn hart heeft veroverd heeft maakt hij niet bekend, maar volgens Reality FBI zou déze man wellicht zijn nieuwe liefde kunnen zijn…

Robbert Rodenburg vriend
Bron: @robbertrodenburg

Hallo Amsterdam, tot snel New York

Robbert Rodenburg is vorige week terug gekomen van zijn solo trip in New York, enne… de presentator lijkt het héél erg gezellig te hebben gehad. In de stad die nooit slaapt, heeft Robbert een man ontmoet. Niet zomaar een man, een love dokter. “Het is heel leuk”, vertelt hij in de podcast Maandag Klaagdag. “We hebben bijna de hele week samen doorgebracht”.

Robbert wil hier verder niet op in en doet er een beetje geheimzinnig over. “Ik wil het klein houden”, vertelt hij. Maar dat houdt Reality FBI niet tegen om op onderzoek te gaan. Het heeft maar even geduurd voordat ze hem hadden. “Wellicht is dit Robbert’s nieuwe Prince Charming?”, schrijft Reality FBI, die het profiel van de vermeende nieuwe liefde deelt.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Robbert Rodenburg vriend geruchten
Bron: Reality FBI

Dr. Jonathan

Volgens het roddelkanaal gaat het om deze man: Jonathan Leary. Hij is dokter, woont in New York en de twee volgen elkaar. Tijdens Robberts verblijf, heeft de presentator ook even een stop gemaakt bij de Remedy Place. En drie keer raden wie de founder is van deze Remedy Place? The love doctor himself! Eén plus één is twee toch?

Robbert Rodenburg vriend geruchten
Bron: Reality FBI