Ronnie Flex en Demi de Boer zijn al een tijdje uit elkaar. Demi vertelde in een interview dat ze hoopt dat zij en Ronnie bij elkaar terugkomen, maar blijkbaar denkt hij daar heel anders over. Volgens fans heeft hij namelijk weer iemand anders op het oog.

ronnie flex
Bron: @ronnieflex

Niet meer samen

Er gingen al eerder geruchten rond dat Ronnie Flex en Demi de Boer niet meer samen zouden zijn. Beiden reageerden ze niet op de roddels en zeiden ze dat ze een ‘andere vorm’ van de relatie hebben gevonden. Maar onlangs tijdens Release Reacties bevestigde Demi toch deze geruchten. Ze werd erg emotioneel toen ze het nieuws vertelde. Zo vertelde ze dat ze hoopt dat zij en Ronell (Ronnie Flex) ooit nog terug bij elkaar komen. “Je wil voor je kind nooit een gebroken gezin, maar ik kom er zelf ook uit. En ik weet hoe dat voelt.”

Nieuwe lover

Ondanks dat Demi nog graag wil dat ze weer samen komt met Ronnie, denkt hij daar waarschijnlijk heel anders over. Volgens fans heeft hij al weer een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Hij is namelijk de laatste tijd al vaker gezien met zijn nieuwe vlam en ze is vaak heel dicht bij hem in de buurt gezien. Zo waren ze ook samen op Koningsdag gespot. Of hij ├ęcht een nieuwe vriendin heeft, is nog niet bevestigd. Maar we zullen er vroeg of laat achter komen.

ronnie flex
Bron: @juice_channel