Donny Roelvink zou volgens geruchten een nieuw lover hebben. Na zijn ongeluk lijkt hij zijn leven anders te willen aanpakken. Een serieuze relatie hoort daar natuurlijk ook bij.

Donny Roelvink relatie
Bron: @donnyroelvink

Liefdesgeschiedenis

Donny Roelvink deed paar jaar geleden mee aan Temptation Island VIPS. Dit deed hij met zijn toenmalige vriendin Amijé. Ze begonnen smoorverliefd aan het experiment en wisten zeker dat ze de rest van hun leven met elkaar wouden besteden. Toch kreeg Donny gevoelens voor een van de verleiders en vertoonde hij af en toe een wat sneaky gedrag. Tijdens het kamvuur bespraken Amijé en Donny alles wat er was gebeurd en dit eindigde niet zo rooskleurig. Vervolgens had Donny een lange tijd een relatie met Janice Blok. De twee woonden zelfs samen, maar uiteindelijk bleek dit ook geen match made in heaven. 

Nieuwe vriendin

Volgens JuiceChannel zou Donny nu een nieuwe vriendin hebben. Het gaat om de 21-jarige Iris Badji. Allebei hebben de twee foto’s hebben gepost in hetzelfde restaurant. JuiceChannel was er uiteraard als de kippen bij en deelt via Instagram Stories een foto van de knappe Iris.

Iris Badji
Bron: @juicechannel

Donny heeft zelf de relatie nog niet bevestigt en houdt alles voor nu nog even privé. Hij houdt zich sinds kort bezig met het Islam en probeert na zijn ongeluk alles een beetje anders aan te pakken dan dat hij voorheen deed. Hopelijk mogen we gauw genieten van dit kersverse koppeltje. Who knows.