Streamingdienst Netflix heeft een groot aanbod te bieden. Niet alleen kopen zij de rechten van films en series van andere producenten. Ze produceren ook eigen films en series en die zijn vaak steengoed. Wij kunnen dan ook niet wachten tot de nieuwe Netflix-film gelanceerd wordt.

Nieuwe Netflix-film Don’t Look Up

Netflix komt dus met een nieuwe film. En niet zomaar eentje. Ze hebben er letterlijk alles voor uit de kast getrokken. Voor wie hoopte op een romantische film om bij weg te zwijmelen in de koude feestmaanden: pech! De nieuwe Netflix-film Don’t Look Up is namelijk geen romantiek, maar wel een steengoede komedie als we Netflix mogen geloven.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Pop Crave (@popcrave)

De film vertelt het verhaal van twee astronauten die een wel heel bijzondere reis maken. De astronauten maken namelijk een mediatour om de mensheid te waarschuwen voor een gevaarlijke asteroïde. Deze asteroïde nadert de aarde en zal waarschijnlijk vernietigend zijn. Het klinkt alles behalve grappig, maar volgens regisseur Adam McKay gaat dit het wel worden. Het legt hem overigens een grote druk op. Een Netflix komedie is natuurlijk niet zomaar wat.

Een steengoede cast

We zeiden net al even dat Netflix hiervoor alles uit de kast heeft getrokken. Ze hebben namelijk een behoorlijk goede cast aan de haak geslagen met acteurs en actrices waar je u tegen zegt. Zo spelen onder andere Leonardo DiCaprio, Ariana Grande, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet en Meryl Streep in deze nieuwe Netflix-film. Dat zijn nogal wat namen op een rijtje al zeggen we het zelf. Dit belooft een steengoede film te worden.

Wanneer kunnen we de film verwachten?

Netflix lanceerde de officiële trailer van de film afgelopen week. We moeten nog een ruime maand geduld hebben, want de film verschijnt pas 24 december op Netflix. Kun je niet zo lang wachten? Dan kun je hem vanaf 10 december al in de bioscoop bekijken.

Bekijk hieronder de officiële trailer van de nieuwe Netflix-film Don’t Look Up:

Lees ook: Nieuw op Netflix: datingprogramma Love Never Lies