Wie houdt van de serie Emily in Paris, heeft de komende dagen – of weken – iets te doen. Netflix komt namelijk met een nieuwe serie die precies hetzelfde genre heeft. Deze nieuwe Netflix-serie is de perfecte combinatie tussen Emily in Paris en Devil wears Prada.

Nieuwe Netflix-serie
Bron: Netflix

Emily in Paris

Emily in Paris dé serie waar we eigenlijk het hele jaar door al op wachten. Hoewel de toekomst van de serie even in de knel kwam, kregen we vorige week toch goed nieuws. De opnames gaan starten – en dat ook nog eens op een verrassende locatie. Emily houdt het niet alleen bij Parismaar gaat ook naar het geliefde Rome. Maarre, daar hebben we allemaal nog niet zo veel aan. Het duurt namelijk nog wel even voordat we dit nieuwe seizoen kunnen bingen.

Nieuwe Netflix-serie Glamorous

Onlangs lanceerde Netflix de nieuwe serie Glamorous. Als we de vele recensies mogen geloven, is deze serie een echte combinatie tussen het geliefde Emily in Paris en de drama-serie Devil wears Prada. Bij het zien van de trailer zou je denken dat het voornamelijk een kopie van het laatst is, máár wie de serie heeft gezien weet dat dit niet zo is. De serie is een stuk luchtiger en de hoeveelheid drama is ver te zoeken. Het heeft daarom meer weg van Emily in Paris, maar qua niveau komt het niet in de buurt.

Wel kijkt de serie lekker weg! De serie vertelt het verhaal van Marco en zijn ambitie om met zijn make-up tutorials een grote bekendheid te worden. Helaas heeft hij maar 300 volgers en lijkt dit een lange weg. Toch is hij erg goed in zijn werk. Samen met zijn collega’s, met wie hij het goed kan vinden, lost hij ieder probleempje op met een goede marketing actie – een beetje zoals we gewend zijn van onze Emily dus. Hoewel het dus het niveau van Emily in Paris niet haalt, kun je je zeker vermaken met deze serie. De acteurs en actrices spelen het verhaal goed én je kunt ook zeker een goede dosis humor verwachten.