Van liefde en geluk naar drama en bedrog: dit is waarom wij Temptation Island geweldig vinden. Maar vanaf vandaag is er op Netflix een nieuwe realityserie van start gegaan: Amor con Fianza – vrij vertaald ‘Liefde op Borgtocht’. Een ding kunnen we je garanderen: er zal sprake zijn van drama, spanning en sensatie.

Amor con Fanzia
Bron: Netflix

Amor con Fianza

Heb jij al gehoord over de nieuwe Spaanse realityshow Amor Con Fianza? Dit programma is een mix van al je favoriete realityshows bij elkaar, van Temptation Island tot aan Too Hot to Handle en Ex on the Beach. Deze Spaanse realityshow past dan ook perfect in je rijtje met realityprogramma’s. De eerste acht afleveringen zijn al op Netflix te bekijken. Voor de finaleaflevering moeten we nog een weekje wachten, want die wordt op 17 november gereleased.

Het programma

In Amor con Fianza worden zes koppels drie weken lang in een prachtige villa met idyllische setting gedropt. De kandidaten hebben naar eigen zeggen een eerlijke, oprechte relatie, maar dat moet in de show nog maar blijken. Hoewel je zou denken dat het niet heel erg moeilijk is om niet te liegen tegen je lover, blijkt dat in de praktijk toch vies tegen te vallen.

Zowel leugens als waarheden komen tijdens het programma naar boven door middel van technologie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van eye detect, een detector die de veranderingen in het oog analyseert om er zo achter te komen of deelnemers ergens over liegen. Dat wordt dus erg juicy.

Geldprijs

Net als bij Too Hot To Handle, maken de deelnemers kans op een bedrag van 100.000 euro. Niet niks dus. Maar wanneer de eye detect een kandidaat op een leugen betrapt, gaat er geld uit de pot. Bij het vertellen van de waarheid kunnen de kandidaten de prijzenpot weer aanvullen. Zo simpel is het. Zal de waarheid voor deze stellen in de zoektocht naar liefde en geld ze goed doen, of slecht doen?

Bekijk trailer met ondertitelingen hier.