Alle fans van de serie Orphan Black opgelet: alhoewel het al bekend is gemaakt dat de serie na vijf seizoen stopt zijn er nu geruchten dat toch een soort spin-off komt van de serie. Of ja, of we het een spin-off kunnen noemen is ook nog niet zeker maar het speelt zich in ieder geval af in het Orphan Black-universum.

orphan black FEM FEM

Als je deze science-fiction serie nog niet hebt gezien dan is het zeker de moeite waard om te bingen. Het eerste seizoen begint met Sarah Manning die voor haar ogen een zelfmoord ziet gebeuren. De vrouw die zelfmoord pleegt lijkt precies op Sarah en wanneer ze haar identiteit overneemt komt ze in een wereld vol met geheimen terecht.

Nieuw verhaal

In 2017 stopte Orphan Black na vijf seizoenen op Netflix. Deze nieuwe serie moet je ook niet zien als een vervolg op Orphan Black maar eerder een soort look-a-like serie. Het verhaal speelt zich nog wel af in dezelfde wereld als Orphan Black, maar kunnen we wel een heel nieuw verhaal verwachten met een compleet andere cast. Het verhaal van de gloednieuwe serie is ook nog onduidelijk.

Ook misschien handig om te weten: de serie wordt niet geproduceerd door BBC maar door AMC. Het is daarom nog spannend of Netflix een deal kan sluiten met de Amerikaanse partij om het ook te streamen op de populaire streamingdienst.

Lees ook: De nieuwste toevoegingen in maart op Netflix.