Zitten we er klaar voor? Nu het Bachelor seizoen ten einde is, vallen we toch een klein beetje in een gat. Waar moeten we nu onze wekelijkse dosis romantiek vandaan halen? Geen zorgen. Videoland is here to rescue. De nieuwe Prince Charming is namelijk bekend gemaakt. Nu het langzaam donkerder en kouder wordt, zorgt Videoland dus weer voor een beetje warmte in de tent. We can’t wait!

Nieuw seizoen Prince Charming

Videoland start dit najaar met een tweede seizoen van Prince Charming. Dit maakten zij afgelopen zomer bekend toen zij opzoek waren naar een nieuwe man die de rol van Prince Charming op zich kan nemen. Inmiddels is de nieuwe prins op het witte paard gevonden. De 28-jarige Chris zal op zoek gaan naar zijn ware liefde. Chris komt oorspronkelijk uit een klein dorpje in Limburg, maar woont en werkt inmiddels in Amsterdam. Hij is HR Development Adviseur bij een accountantskantoor en loopt in het dagelijks leven graag hard. Sportief hoor!

Op zoek naar de liefde

Hij gaat in het piazzo in Italie het avontuur aan door te daten met vrijgezelle mannen. Hij ziet dit echt als een avontuur en kan niet wachten om zijn droomman misschien wel tegen het lijf te komen. Een type heeft hij niet. Het belangrijkste is dat een man positief in het leven staat en een beetje sportief is. Hij is op zoek naar iemand die hem helpt de beste versie van zichzelf te worden en wil dat ook graag voor zijn soulmate. Cute! Als we dit zo horen, denken we dat het hem wel zou moeten lukken om die ene droomman te vinden tussen al die vrijgezellen. Nog even wachten en dan is het zover!

Succesverhaal

Het eerste seizoen van Prince Charming werd vorig jaar via Videoland uitgezonden en was een groot succes. Het verbaast ons dan ook niet dat er een tweede seizoen aan zit te komen met hottie Chris. De vorige Prince Charming Marvin vond zijn nieuwe partner tijdens het programma. Hoewel hij in de finale koos voor Marnix, kwam hij later terug op zijn keuze. Hij had toch voor Ferdi moeten gaan. Gelukkig is het toch goed afgelopen en is hij nu toch helemaal happy met zijn grote liefde Ferdi.

Lees ook: Juicy! Volgens geruchten is dit de nieuwe Bachelor