Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws rondom de reality serie Ex On The Beach: Double Dutch. De serie komt eindelijk weer terug, met een gloednieuw seizoen. Het nieuwe seizoen zit wederom weer vol met lust, liefde, intimiteit, drama en secret surprises van de tablet of terror…

bron: MTV
bron: MTV

8 gloednieuwe singles

In het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch maken we weer kennis met acht hotte singles die klaar zijn voor een (geweldige) zomer. De vrijgezellen komen uit Nederland maar ook uit België. Ze reizen stuk voor stuk af naar Gran Canaria waar ze denken te genieten van een heerlijke zomer. Maar niets is minder waar, want de eerste exen spoelen als snel aan op het prachtige eiland. En dit kan nog wel eens voor wat ruzies gaan zorgen.

Te gekke plot twisten

Ook in dit seizoen mogen we ons weer klaarmaken voor te gekke plot twisten in Ex On The Beach. De singles zijn helaas nog niet bekend gemaakt maar daar komt binnenkort hoe dan ook verandering in… Eerder leek het al dat Harrie Snijders terug zou keren in het nieuwe seizoen en daar gaan we snel genoeg achterkomen. Oh god. 

Uitgelekte deelnemer?

Het Instagram account reality.fbi  is al met één uitgelekte deelnemer gekomen, en je gaat nooit geloven wie dat is. Het gaat om Jeroen Noens, die vorig jaar een relatie had met 1 van de welbekende Ex On The Beach Terror Twins: Esmee Ipema. Wij zijn benieuwd of dit ook echt klopt, en of we Jeroen uit het water gaan zien lopen. Zo ja? Dan zal dat zeker voor veel drama zorgen.

bron: RTL
bron: RTL

De release datum

Op 12 Juni kan jij de eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch verwachten op MTV. Ook kan je de aflevering 14 juni op Videoland bekijken. Can’t wait. 

Lees ook: Is Ex On The Beach’s Jørney escort geweest in Dubai?