Er komt niet alleen een zevende, maar ook een achtste seizoen van Kopen Zonder Kijken! Ja, je leest het goed. Martijn Krabbé heeft zijn beslissing om te stoppen als presentator van het populaire woonprogramma herzien. En dat is goed nieuws voor alle fans!

Kopen Zonder Kijken nieuw seizoen
Bron: @kopenzonderkijken

Kopen Zonder Kijken

Stel je eens voor: jouw droomhuis vinden, maar dan met een flinke twist. Dat is precies waar Kopen Zonder Kijken over gaat. Enne, op dit moment zijn de opnamen voor het zevende seizoen in volle gang! Maar alsof dat nog niet genoeg is, vertelde Martijn in RTL Boulevard dat er zelfs al gewerkt wordt aan het seizoen daarna. Het lijkt erop dat het team achter Kopen Zonder Kijken geen genoeg kan krijgen van al het werk. En dat vinden wij helemaal niet erg!

Maar waarom duren de opnamen eigenlijk zo lang? Tja, daar is een goede reden voor. Er zijn namelijk maar weinig huizen op de markt die geschikt zijn voor het programma. Makelaar Alex moet soms wel een half jaar zoeken voordat hij een passende woning vindt. En dan begint Bob Sikkes pas met zijn magische transformatie om er een echt paleisje van te maken. Tijdrovend dus!

Nog een hoop afleveringen voor de boeg

Gelukkig kunnen we gerust ademhalen, want Styliste Roos Reedijk liet ook weten dat er nog genoeg nieuwe afleveringen op komst zijn. Dus als je nog geen genoeg hebt gekregen van al die spectaculaire make-overs, hoef je je geen zorgen te maken.

Helaas is er nog geen officiële uitzenddatum bekend voor het zevende seizoen op RTL 4. Maar tot die tijd kun je altijd terecht bij Roos Reedijk en haar boek Rooskleurig voor wat handige stylingtips. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een huis dat eruitziet alsof het rechtstreeks uit Kopen Zonder Kijken komt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL Wonen (@rtlwonen)

Enne, mocht je nou echt gek willen doen? Dan kan je gewoon zelf meedoen aan Kopen Zonder Kijken. De briljante breinen bij Wise Monkeys zijn namelijk nog op zoek naar nieuwe stellen die wanhopig op zoek zijn naar hun perfecte woning, maar tot nu toe zonder succes. Dus, als jij jezelf herkent als een starter die verlamd wordt door keuzestress, een eeuwige twijfelaar of gewoon iemand die geen enkel bod lijkt te kunnen winnen, dan moet je deze kans niet laten liggen!

Dus bereid je alvast voor op een nieuw seizoen vol verrassingen en mega mooie huizen. Want bij Kopen Zonder Kijken geldt maar één ding: verwacht het onverwachte!