Nederland en België hebben bewezen dat hun films en series op Netflix de harten van kijkers kunnen veroveren. Denk aan toppers zoals Undercover en Knokke Off. En nu is er geweldig nieuws voor liefhebbers van het genre: Netflix heeft opnieuw toegeslagen en kondigt met trots aan dat de bloedstollende serie Het Gouden Uur volgende maand aan hun assortiment wordt toegevoegd.

Het Gouden Uur

Het Gouden Uur betreedt het Netflix-toneel

Het is nauwelijks een jaar geleden sinds Het Gouden Uur voor het eerst zijn intrede deed bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). En nu is de serie al klaar om het Netflix-toneel te betreden. Met maar liefst een verbluffende half miljoen kijkers per aflevering, was de serie al megapopulair op NPO. Maar we begrijpen dat velen van jullie deze spannende ervaring hebben moeten missen. Goed nieuws! Want binnenkort krijgen we de kans om deze nagelbijtende serie te zien op Netflix.

Verhaallijn

In deze zesdelige-serie van een thriller wordt het leven van doorgewinterde rechercheur Mardik Sardagh (Nasrdin Dchar) gevolgd. In een periode van terroristische aanslagen in Nederland staat hij voor een ongekend complexe zaak. Eén van zijn jeugdvrienden wordt namelijk verdacht van betrokkenheid. Alsof dat nog niet genoeg is, zaait de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) twijfels over de integriteit van Sardagh zelf.

Zou hij meer te maken kunnen hebben met de zaak dan lijkt? Wij zitten in ieder geval alleen al bij de beschrijving op het puntje van onze stoel!

Netflix release

Vanaf 14 september kunnen we allemaal genieten van Het Gouden Uur op Netflix. De titel verwijst naar het cruciale eerste uur na een aanslag. Een tijdspanne waarin het beste en het slechtste in mensen naar boven komt. Binnen dit uur nemen paniek en angst het roer over, wat leidt tot een hartverscheurende situatie. Enne, dit zorgt er gegarandeerd voor dat we niet meer weg te slaan zijn van de televisie.

Met een indrukwekkende score van 7.7/10 op IMDb, is Het Gouden Uur zeker een must seen. Ben je al net zo nieuwsgierig als wij? Kijk dan snel alvast de trailer hieronder. Hopelijk stilt dit een beetje je ongeduld!