Afgelopen winter maakten de schoenen van UGG een mega grote comeback. Iedereen paradeerde met die heerlijke pantoffels. Maar het lijkt er op dat er een oude versie óók weer terugkomt: de Tasman’s. Wel met een nét andere touch. Iedereen is fan én na het lezen van dit artikel, ben jij dat ook.

ugg x opening ceremony

Nieuwe UGG´s

De temperaturen beginnen aardig op te lopen, wat betekent dat je UGG-pantoffels nu écht niet meer te dragen zijn. Ben je een mega grote fan van het grote merk UGG? Dan wil je deze nieuwe collectie van UGG x Opening Ceremony per direct hebben!

Samen met de oprichters van het Amerikaanse modemerk Opening Ceremony, Carol Lim en Humberto Leon, vindt UGG de Tasman-pantoffel opnieuw uit. Alleen deze keer in een vernieuwd jasje. Uiteraard ter ere van hun twintigjarig jubileum. Deze keer is de Tasman-pantoffel met een grote gesp en een stevige plateauzool. Oordeel zelf maar. Zou je ze dragen of niet?

Viraal op TikTok

Je moet er net maar van houden, maar op TikTok gaat ‘ie reteviraal. Echt zo. Enne, net als je winterse UGG’s, zijn deze ook weer gevoerd met wol. Nu denk je vast, is dat niet wat te warm in juni? Nee joh! Wol werkt namelijk gewoon verkoelend, absorberend en ventilerend! Geen stinkvoeten dus in je favoriete pantoffels.

De schoen is uiteraard in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals: bordeauxrood, zwart, wit en bruin. Daar hangt wel een redelijk prijskaartje aan, maar dat zijn deze pareltjes wel waard. Niet schrikken, maar voor de UGG x Opening Ceremony Tasman betaal je € 249,95. Maarre, als we TikTok mogen geloven, moet je ze per direct in huis halen. Wees wel snel! Iedereen is helemaal gek op deze nieuwe schoen en ze vliegen nu al als warme broodjes over de toonbank.

@taynnabrito

Replying to @ana AGREED! people had a LOT to say about these shoes (click on the comment) but I still think they are the coolest 🍄 #uggslippers #uggtasman #uggs #itgirlshoes #stylingtasmanuggs #stylinguggstasman #stylingshoes #essentialshoes #howtostyle #basicfits #basicoutfits #basicstyle

♬ original sound –

Hoe draag je deze?

Misschien vind je het een beetje lastig, maar het stijlen van deze Tasman’s is best eenvoudig. Met een straight leg ga je al redelijk de goede kant op, maar met een jurkje of rokje is dat ook mega leuk. Stijl het dan nog even met hoge witte sokken voor een betere symmetrie.