Hoor ik daar Ben & Jerry’s? Dat klinkt altijd goed! En even better, ze hebben weer een nieuwe smaak! En niet zomaar een: deze smaak is volledig vegan. Goed nieuws voor iedereen dus, ook voor de mensen die geen zuivel eten.

Ook al zo lekker

Onze vrienden van Ben & Jerry’s hebben vorig jaar al een fantastische smaak op de markt gebracht voor een avondje op de bank, namelijk: Netflix & Chill’d. Goed nieuws voor de vegans en non-dairy fans onder ons, want ze brengen de veganistische variant van deze geweldige smaak naar de winkels. Met stukjes fudge brownie, pindakaas ijs en sweet & salty pretzel swirl…loopt het water jou ook in de mond, or is it just me?  Dat wordt genieten geblazen!

De nieuwe smaak

Maar wat is nou de nieuwste smaak? We zullen jullie niet langer in spanning houden, het is namelijk: Chip Happens. Het is een limited edition chocolade-ijs met chocolade chunks en crunch chips! Klinkt toch als de perfecte combi voor een avondje Netflix? Ja, bij Ben&Jerry’s weten ze wel wat wij lekker vinden….En gelukkig maar! Vanaf volgende week ligt Chip Happens in alle supermarkten in Nederland. Nog even geduld dus, maar in de tussentijd zijn er gelukkig genoeg andere smaken waar je van kunt genieten!

Ben & Jerry's

Lees ook: Favoriete snacks die sinds september weer verkrijgbaar zijn