Heb jij ook zo genoten van de film-reeks van Soof? En ben je opzoek naar iets nieuws? Zet dan ook de nieuwe serie Moedermaffia maar op je kijklijst. Goed nieuws: hij is vanaf vandaag te bekijken.

Bron: Videoland/Moedermaffia!

Moedermaffia

Moedermaffia? Wanneer je moeder wordt, krijg je daar ook meteen een hoop ongevraagd advies van andere moeders bij. En niet alleen advies, maar ook meningen, vurige standpunten en rotopmerkingen waar je precies niks aan hebt.

Moedermaffia is simpelweg een komedie over opvoeden: een onderwerp ‘waar iedereen een mening over heeft maar deep down f***ing onzeker over is’. Supergezellig, dus. Maar daardoor ook een onderwerp voor een nieuwe Nederlandse comedyserie op Videoland. Moedermaffia!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Over de film

De serie gaat over Daan, een moeder die wordt gespeeld door actrice Loes Haverkort. Na de scheiding van haar man belandt Daan op de bank bij haar moeder. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de ‘perfecte’ stiefmoeder (not), Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat zij ook een perfecte moeder kan zijn. Een betere zelfs. Maar dat gaat niet van een leien dakje.

Raakt Daan haar dochter aan the evil stepmom kwijt? Om dat te voorkomen, moet Daan een ouderschapscursus volgen. Het klinkt als een heftige dramaserie, maar niets is minder waar. De serie is luchtig, herkenbaar en heeft acteur Benja Bruijning in een bijrol. Hallo pluspunt.

Bron: Videoland/Moedermaffia!

Naast Loes en Benja spelen Beppie Melissen, Toprak Yalçiner en Tina de Bruin ook in de serie. Een hoop gezelligheid dus! Benja, die de rol van de ex van Daan speelt, vertelt dat hij zich ook weleens schuldig maakt aan moedermaffiapraktijken: “Ik vind vaak van alles en ik vrees dat dit ook te zien is. Ik probeer me wel zo min mogelijk te bemoeien met andere mensen.”

Doe jij ook wel eens mee aan moedermaffiapraktijken of hou je verstandelijk je mond? Vanaf vandaag kun je op Videoland de zesdelige serie bingen!