Temptation Island’s verleidster Anne Zwart heeft na haar relatie met Bowy, die sinds november weer uit is, weer een nieuwe vriend. En wauw wat ziet ze er gelukkig uit! Maak kennis met de nieuwe vriend van Anne uit Temptation Island.

Nieuwe liefde van Anne

Anne deed mee aan Temptation Island als verleidster vorig jaar. Hier heeft ze een relatie aan overgehouden met single met Bowy.  Deze twee hebben besloten afgelopen november daar een punt achter te zetten. Dit liet Bowy weten via zijn social media. Toch heeft Anne weer een nieuwe vriend, die ze showt op haar Instagram. Hier plaatst zij een foto samen met haar nieuwe vriend, maar wie is hij eigenlijk?

Wie is de nieuwe liefde van Anne?

De nieuwe vriend van Anne heet Jesse. Onder de Instagram foto die Anne plaatst zet ze de volgende tekst: “Soms kan het leven raar lopen. Van exen, naar beste vrienden, naar de liefde van me leven. Zo blij en trots om naast jou te mogen staan. “What’s meant to be will always find it’s way”. Zo gek op jou.” Hoe lief! Blijkbaar kennen de nieuwe vriend van Anne en Anne elkaar al langer, maar hebben ze elkaar helemaal weer gevonden!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anne Zwart (@anne_zwart)

Andere liefdes van Anne

Naast dat Anne nu helemaal gek is op haar nieuwe liefde Jesse, heeft ze ook nog een grote liefde voor andere dingen zoals fotografie en fitness. Dat is wel te zien met zo’n prachtig lichaam! Via Instagram liet Anne al eerder merken dat ze mee wilde gaan doen aan bikinifitnesswedstrijden. Dit gaat waarschijnlijk in maart plaatsvinden. Anne wilt hier graag aan meedoen omdat ze dan kan gaan trainen voor een doel. Ook lijkt het haar wel eens leuk om een keer weer iets nieuws te proberen.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anne Zwart (@anne_zwart)


Lees ook: Buiten Harrie doet ook deze bekende ti-verleidster mee aan EOTH