Haar on again, off again relatie met Zayn is nu definitief voorbij want het lijkt erop dat Gigi Hadid weer hartstikke gelukkig is in de liefde met een nieuwe man. En mocht je verslaafd zijn aan Amerikaanse reality tv dan zou het zomaar kunnen dat hij je bekend voorkomt. Gigi heeft namelijk een relatie met de man die nét niet het hart van Bachelorette Hannah Brown heeft gestolen.

nieuwe liefde Gigi Hadid FEM FEM

Tyler Cameron is de naam en hij deed mee aan het 15de seizoen van The Bachelorette in Amerika. Terwijl het tweetal zelf nog niks heeft gedeeld, worden ze met regelmaat samen gespot en was ook Tyler aanwezig afgelopen week bij de begrafenis van de oma van Gigi in Rotterdam. People Magazine deelde onlangs foto’s van het stel in Rotterdam, samen met zus Bella, broertje Anwar en zijn vriendin Dua Lipa.

Van zomerliefde naar een relatie

Het tweetal werd afgelopen zomer geregeld samen gespot in New York en het was vrijwel duidelijk dat het hier niet ging om een zomerliefde toen ze Tyler mee nam als haar +1 naar de MTV Video Music Awards. En nu hij ook bij de begrafenis van haar oma is gespot is het wel duidelijk: Gigi is in love. En we snappen het wel hoor want na het scrollen door zijn Instagram account zijn wij ook hotel de botel op Tyler.


View this post on Instagram

Feeling @dylanbarbour level cute??‍♂️

A post shared by Tyler Cameron (@tylerjcameron3) on


View this post on Instagram

I love you Florida

A post shared by Tyler Cameron (@tylerjcameron3) on

Way to go Gigi!