Hoewel de eerste deelname aan Love Island voor Imen Dirie een catastrofe was en de tweede ook niet echt soepel ging, heeft ze nu wellicht de man van haar dromen gevonden. Op TikTok plaatst zij een video met haar nieuwe vriend, en wat zijn ze lief!

Nieuwe vriend Love Island Imen
Bron: @imendirie

Love Island

Love Island-fans kunnen haar niet gemist hebben: Imen Dirie met haar mega aanstekelijke lach. Maar zo veel heeft Imen tijdens haar eerste deelname niet gelachen. Ze viel als een blok voor Remco, waarmee ze vrijwel het hele avontuur lang optrok. Vlak voor de finale bekende hij een lover thuis te hebben en hiermee eindigde haar avontuur op Love Island in een deceptie. Sad story. 

Ook het tweede avontuur ging niet zo soepeltjes. Imen verscheen in het laatste Love Island-seizoen als ‘All Star’ in de Casa Amor-villa. Ze had in eerste instantie een crush op Merijn, maar dat was helaas niet wederzijds. Uiteindelijk kwam ze in de finale met koppelpartner Nathan en vlogen ze samen naar huis, maar dat bleek ook geen match te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Island (@loveislandnl)

Prins op het witte paard

Het is dus voor de positieve en prachtige Imen zeker niet makkelijk geweest, maar geduld baart kunst want ze lijkt toch haar prins op het witte paard te hebben gevonden. “And yess! This is my new boyfriend“, schrijft ze in de TikTok waarin ze haar nieuw vriendje showt. Fans en volgers zijn dan ook dolblij voor de Love Islands-deelnemer.

“Mijn leven is compleet nu jij eindelijk een maatje hebt, echt”, schrijft iemand. “Je ziet echt dat hij gek op je is😍 eindelijk iemand die jouw verdient”, schrijft een andere fan. Wie is het vriendje van Imen is, weten we nog niet. Wij hopen uiteraard meer en meer beelden te mogen zien van deze twee cuties.

@imendirie

Hij snapte er niks van #tellmethatyouloveme #voorjou#fypage#sorrynotsorry #firsttiktok

♬ this sound makes me feel so sickly single x – 🐐