Breaking news: na een lange mysterieuze periode, is het hoge woord er bij A$AP Rocky eindelijk uit. De rapper verteld in een persoonlijk interview met GQ stapelgek te zijn op zangeres en Fenty boss Riri. ”Zij is het helemaal voor mij”. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer!

Rihanna’s relaties

Ja, Chris Brown mocht jaren geleden al zijn handjes dichtvouwen met zo’n powervrouw als Rihanna aan zijn zijde. De zanger verpestte de relatie al snel met een uit de hand gelopen ruzie, waarbij hij Riri fysiek zwaar heeft mishandeld. Een paar jaar later was het rapper/zanger Drake die haar hart wist te veroveren. Deze relatie liep al snel stuk, waardoor Rihanna een felbegeerde vrijgezel werd.

Tot 2019. De zangeres en A$AP Rocky verschenen toen samen op de rode loper tijdens The Fashion Awards. Het gerucht over dat de twee en setje zouden zijn deed toen al snel de ronde. In november 2020 liet People al weten dat het stel een officiële relatie zouden hebben, maar de twee hielden hun kaken stijf op elkaar.

Rihanna en A$AP relatie

In een interview met GQ zweeg Rocky niet langer meer over zijn relatie met de zangeres. ”Ze is de liefde van mijn leven. Mijn vrouw,” vertelt hij. ”Als je het weet, dan weet je het. Zij is de ware.” Zo vertelde hij ook dat ze vorig jaar samen naar Barbados zijn gegaan. Rihanna is hier opgegroeid, maar ook A$AP heeft hier wat roots liggen – zijn vader komt hier namelijk vandaan. ”Het was bijzonder en nostalgisch om mee te maken.”

Maar ja, het hoge woord is eruit Rihanna en A$AP Rocky zijn helemaal in de wolken van elkaar. Rihanna is niet alleen de liefde van zijn leven, hij hoopt ook in de toekomst een gezinnetje te stichten met de knappe zangeres. ”Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk ik dat ik een heel goede, aanwezig en leuke vader zal zijn. Ik zou een heel cool kind hebben.”


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door GRIM (@asaprocky)


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door DAMN ® (@damnarchivess)

 Lees ook: Wauw! dit is de bloedmooie vriendin van Gers Pardoel