Dusty Taconis is een van de meest spraakmakende deelnemers van het programma Ex On The Beach: Double Dutch. Hij staat bekend door zijn vele uitspraken en acties die hij tijdens het programma heeft gedaan. Hoewel hij enorm aan het genieten was van het single leven blijkt hij nu toch een vriendin te hebben.

ex on the beach dusty nieuwe vriendin
Bron: @dustytaconis

Ex On The Beach

Dusty werd in één klap bekend door zijn deelname aan het Videoland-programma Ex On The Beach. Hij werd gevraagd om aan het programma mee te doen en heeft hier eigenlijk nooit over getwijfeld. Toen hij jonger was hielden meisjes hem al bezig, hij hield in de club een soort competitie met zijn vrienden over wie de meeste meisjes kon fixen in een club. Hij laat weten aan Linda dat hij dit programma daarom ook echt bij zichzelf vond passen.

In het interview met Linda laat hij weten dat de productie invloed heeft op hoe het programma verloopt. Zij geven je af en toe opdrachten waarvan ze weten dat er drama gaat komen. Een échte realityshow is het dus niet.

Een nieuwe vriendin

Hoewel Dusty inmiddels een aardige bodycount heeft en niet vies is van verschillende meisjes, blijkt dat nu toch te zijn veranderd. Het schijnt namelijk dat Dusty een nieuwe vlam heeft. Dit plaatst RealityFBI op hun Instagram Story. Na onderzoek wat het Instagram-account heeft gedaan viel er iets opmerkelijks op. Het blijkt dat ene Jennifer en Dusty reageren onder elkaars Instagram-foto. Zo reageerde Dusty “favorite ❤❤” onder de Instagram-post van de knappe blondine.

dusty taconis nieuwe vriendin
Bron: @reality_fbi

Jennifer Levi

De 19-jarige Jennifer Levi blijkt de nieuwe vlam te zijn van Dusty. Ze is een influencer en heeft ook aardig wat volgers op haar Instagram-account. Afgelopen jaar stond deze beauty zélfs in de FHM500. De geruchten zijn nog niet bevestigd, maar het lijkt erop dat deze blondine de nieuwe lover is van Dusty.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Levi (@jenniferlevii)