Memphis Depay is de afgelopen tijd meerdere keren gespot met verschillende vrouwen, hij had het er maar druk mee. Nu lijkt het erop dat de bekende voetballer deze tijd achter zich heeft gelaten. Het Instagram-account Juicechannel is er namelijk achter gekomen wie de nieuwe lover is van Depay. Enne, ze is bloedmooi kunnen we vertellen.

memphis depay

Memphis Depay

Memphis Depay moet je haast wel kennen. Hij is een bekende en populaire voetballer. Op dit moment speelt de aanvaller in Spanje voor de club Atletico Madrid. Een mooie club die aan zijn fantastische lijstje is toegevoegd. Alweer tien jaar geleden, in 2013, debuteerde Depay voor het Nederlands elftal. Memphis wordt voor jonge voetballers als een held gezien en veel kinderen lopen met zijn bekende nummer tien achterop hun shirtjes. Hoewel Depay enorm succesvol is op het veld, is hij dit wat minder in de liefde. Maarre, goed nieuws: het lijkt erop dat hij aan het settelen is met een bloedmooi model.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Depay is behoorlijk wisselvallig en bijna niet te volgen. Toch houdt het Instagram-account Juicechannel alles nauwlettend in de gaten. De bekende voetballer heeft heel wat scharrels en relaties gehad. En hij werd dus ook regelmatig met vrouwen gespot. Depay heeft een relatie gehad met Lori Harvey. En zij is niet de enige met wie hij het gezellig had. Memphis leek het namelijk ook enorm naar zijn zin te hebben met de vriendin van een Feyenoorder. Onlangs liet hij realityster Janice Blok nog overvliegen naar Barcelona. Als je denkt dat we nu alles gehad hebben dan zit je mis. De nummer tien zette Janice namelijk ook al snel weer aan de kant voor Chanel Livia.

Hoewel Memphis dus aardig druk is geweest, lijkt hij het nu wat rustiger aan te doen. Het ziet er namelijk naar uit dat Memphis het nu bij een dame houdt. Enne, niet zomaar een. Hij heeft een bloedmooi model aan de haak geslagen volgens het roddelkanaal.

Wil jij nou weten wie de nieuwe vriendin van Memphis Depay is? Je bekijkt de foto’s van de bloedmooie dame op de website van Reality.nl.