Voor een lange tijd dachten we dat Rijk Hofman en Monica Geuze meant to be waren, maar niets is minder waar. Rijk en Monica zijn verleden tijd, dus het lijkt erop dat er een nieuwe liefde in het leven van de podcastmaker is. Oeh la la…

nieuwe vriendin marijn kuipers rijk hofman
Bron: @rijkhofman

Het liefdesleven van Rijk Hofman

De mensen die de podcast van Rijk Hofman op de voet volgen, kunnen het beamen: Rijk Hofman maakt op het gebied van liefde heel wat mee. Niet alleen heeft hij flink wat dates, als we de verhalen in de podcast mogen geloven, ook lijkt hij regelmatig DM’s van knappe vrouwen te ontvangen. Een tijdje geleden was hij een flinke tijd met Monica Geuze aan het daten, maar helaas liep die romance niet uit op iets serieus. De twee zijn inmiddels al een tijdje niet meer samen gespot, dus het is wel duidelijk dat dit liefdessprookje ten einde is.

Uiteraard deelt Rijk zelf niets over zijn liefdesleven, maar zijn volgers houden graag de boel in de gaten. Enne, dat soort informatie duikt dan weer op een roddelkanaal op.

Samen shoppen bij IKEA

Over wie deze gossips gaan? Het is niemand minder dan de knappe Marijn Kuipers, ook wel bekend als influencer op Instagram en TikTok. Zij zou samen met Rijk zijn gespot in IKEA door de spionnen van Yvonne Coldeweijer. Volgens van Yvonne hadden gezien dat de blondine in de IKEA was, maar hierbij hield ze geheim met wie ze daar was.

“Maar wat ze niet postte, is dat ze samen was met Rijk Hofman!”, deelde Yvonne op haar juicekanaal. “Gezellig samen naar de IKEA doe je niet met een scharrel lijkt mij”, stelt Yvonne.

De volgers van Marijn hebben gespot dat de twee geen onbekenden van elkaar zijn, aangezien de influencer afgelopen september al verschillende foto’s van hen samen heeft gepost. In een van de foto’s omarmde ze Rijk en plaatste ze de tekst One of the guys.”  Waarom de twee zo geheimzinnig doen over deze IKEA-date? Dat is ons niet helemaal duidelijk. Wijst dit erop dat de twee hun ‘relatie’ nog even geheim wil houden? Who knows…