Iris Enthoven, bekend als presentatrice, side- kick bij de radio en host van haar eigen podcast ‘Held in eigen verhaal’. Naast dat maakt zij dagelijks erg veel gebruik van social media. Iris is ongeveer een half jaar geleden verhuist naar dit huis met haar vriend Pieter.

Nieuwe woning

Iris en haar vriend Pieter kunnen nu eindelijk met trots laten zien hoe hun nieuwe stulpje eruit ziet. Voor het wonen in het huis hebben ze een hoop verbouwd. Zo hebben ze een uitbouw, keuken naar de voorkant gebracht, de badkamer en slaapkamer wat groter gemaakt. Oftewel een enorme verbouwing!

Iris Enthoven is super blij met haar keuken. Het is een open keuken waar ze graag gebruik van maken. Tenminste haar vriend Pieter houdt van koken en Iris houdt van het eten! Zelf is ze niet zo’n keukenprinses dus laat ze zich lekker verwennen. Klinkt als een super combi, right? Nu is natuurlijk de vraag of haar vriend ook wat te zeggen had over de indeling van de keuken? Maar nee haha, Iris heeft een donkerblauwe keuken uitgekozen met een licht blad met marmer erop!

Youtube: Veneta. com
Youtube: Veneta. com

De slaapkamer van Iris is super mooi! Een rustige kamer met een enorm bed en niet te vergeten een mooie lichtroze muur! Iris heeft zelfs een bed waar de telefoon uit de wand komt.

Youtube: Veneta. com
Youtube: Veneta. com

Grote trots

De grote trots van Iris haar huis is de tuin. Ze heeft een grote tuin op het zuiden voor een huis in Amsterdam! Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze een tuin hebben in Amsterdam en hier is ze daarom erg dankbaar voor. Wij zouden een moord doen voor zo’n tuin!

Youtube: Veneta. com
Youtube: Veneta. com

De aankleding

Een mooi nieuw huis moet mooi worden aangekleed, toch? Iris Enthoven is dol op heel veel planten en bloemen als accessoires. Haar huis staat hier dan ook zeker meer vol. Verder heeft zij het mooi rustig en klassiek gehouden maar zeker wel gelet op details. Zo heeft zij op al haar deuren gouden klinken.

Youtube: Veneta. com
Youtube: Veneta. com

De hele video met alle details van het huis bekijk je hieronder!

Lees ook: Dit is de prachtige woning van Kim Kötter en Jaap Reesema in Loosdrecht