Het is weer bijna zover: er komt een nieuwe iPhone uit! Nummer 12 alweer. Wat gaat de tijd toch snel he? Kunnen jullie je ook nog die eerste iPhone herinneren….zo klein en rond. Tegenwoordig zijn de apparaten super dun en mega groot. Maar dat verandert bij de 12 wel weer: er is namelijk een mini model. Benieuwd wat er nog meer nieuw is? Lees dan snel verder!

Vier varianten

Jawel jawel, de nieuwste parel van Apple heeft maar liefst 4 verschillende modellen. Niet alleen met andere kleuren, maar ook een mini-versie. En zoals altijd kun je de iPhone in verschillende kleuren bestellen, en dit zijn ze: mintgroen, rood, blauw, zwart en wit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iphone 12/ Apple Event News (@iphone12_news) op

What’s new?

De nieuwe iPhone hebben allemaal 5G  en A14 Bionic, dat is de snelste chip in een smartphone. Daarnaast is het scherm (nog) groter en beter dan zijn voorgangers. And even better: het Ceramic Shield, wat ervoor zorgt dat jouw baby (telefoon) vier keer beter beschermd is bij een val. Halleluja!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iphone 12/ Apple Event News (@iphone12_news) op

Zonder oplader en oortjes?

Yep, dit klinkt gek, maar het is echt zo: de nieuwste iPhone komt in een dunner doosje, waardoor je geen oplader en oortjes meer cadeau krijgt. En ik hoor je nu al denken: WHY? Maar niet zo snel oordelen, want: doordat de doosjes nu tamelijk kleiner zijn, kunnen er bij het transporteren van de iPhones maar liefst 70 procent meer iPhones worden meegenomen. Say what? Dat scheelt wel heel veel, en is dus logischerwijs een stuk beter voor het milieu. Plus: de meeste iPhone gebruikers hebben natuurlijk al een oplader en oordopjes. Yes, we kunnen het niet ontkennen…

Hebben!

Rennen naar de winkel? Nog heel even geduld. Vanaf 23 oktober kun je de iPhone 12 of 12 Pro bemachtigen. De 12 Mini en 12 Pro Max komen iets later in het jaar uit: 13 november.

Lees ook: Handig! Zo personaliseer jij je Iphone homescreen met IOS 14