Zoals iedere maand komen er ook in december de nieuwe series op Netflix. Is jouw favoriete serie net afgelopen of ben je toch toe aan iets anders? Neem dan vooral even een kijkje, want misschien zit jouw nieuwe favoriete Netflixserie er wel tussen!

The Crown – seizoen twee

Seizoen 1 van The Crown heeft het heel goed gedaan en daarom komt in december seizoen 2 van deze Netflix Original online. Seizoen één ging over de jongere jaren van Queen Elizabeth II, waarin ze al jong wordt gekroond als Queen. Het ging over de eerste tien jaren van haar politieke carrière, genoeg ruimte voor meerdere seizoenen dus. De makers willen in totaal zes seizoenen maken. Netflix heeft er nu twee gekocht en hopen dat deze net zo goed aanslaat! Seizoen twee is vanaf 8 december te bekijken op Netflix.

Dark

De perfecte serie als je ook van Stranger Things houdt. Een Duitse Netflix Original serie die wordt vergeleken met Stranger Things, dat beloofd veel goeds. Het seizoen zal bestaan uit tien afleveringen en bevat een bovennatuurlijke twist. In een klein Duits dorpje verdwijnen er twee kinderen, waarnaar vier families een zoektocht inzetten. Al snel komen ze erachter wie er achter de verdwijning zit, maar de grote vraag blijft: wanneer is dit gebeurd? Het verhaal speelt zicht namelijk af in 2019, maar er lijkt met de tijd geknoeid te zijn. In de teaser zijn er namelijk al drie jaartallen te zien: 2019, 1953 en 1986. Heeft de ontvoering in het heden of in het verleden plaats gevonden? Zie het allemaal vanaf 1 december op Netflix.

The Ranch – seizoen 4

Een typische Amerikaanse serie waarin Ashton Kutcher en Danny Masterson de hoofdrollen hebben. Zij speelden al eerder samen in That ’70 Show, waarin ze samen mensen lieten lachen. Dit zal ook in The Ranch gebeuren. Colt (Ashton Kutcher) probeert al jaren zijn professionele sportcarrière op te bouwen. Zo lang dat hij het op gegeven moment opgeeft en terugkeert naar de ranch van zijn familie in Colorado. Je zou denken dat zijn vader en broer Jameson (Danny Masterson) hem met open armen ontvangen, het tegenovergestelde gebeurt. Eenmaal terug op de ranch gaat Colt meewerken en dit zorgt voor vele irritaties en misverstanden in de familie. Een heerlijke komedie serie die vanaf 15 december op Netflix komt.

Fuller House – seizoen 3b

Alle originele castleden van Full House hebben hun rollen weer opgepakt en zijn aan de slag gegaan met seizoen 3b van Fuller house. De meiden in de serie zijn volwassen geworden en in deze serie herhaalt het verleden zich eigenlijk. D.J. is getrouwd, werkt als dierenarts in San Francisco en heeft drie zoons. Helaas komt D.J. er alleen voor te staan door een tragische gebeurtenis, maar ze staat er gelukkig niet helemaal alleen voor. Haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy gaan bij D.J. wonen en helpen haar. Er zijn drie belangrijke dingen centraal in deze serie: liefde, vriendschap en plezier. Op 22 december kunnen we hiervan genieten op Netflix.

Ook in november kwamen er nieuwe series op Netflix. Heb je deze gemist? Check ze hier.