Iedere maand wachten we weer vol spanning af wat Netflix nu weer voor ons heeft klaar staan. We zitten nog middenin onze serie, maar met al dit nieuws gaan onze vingers kriebelen om niet stiekem alvast aan een nieuwe serie te beginnen. Dit zijn de nieuwe Netflix releases voor februari.

Queer Eye – 1 februari

In 2003 was de eerste versie van Queer Eye te zien en vanaf 1 februari is deze vernieuwde serie online. Een heerlijke realityserie om weg te kijken, want het gaat over 5 heteromannen die een make-over krijgen van 5 homoseksuele mannen. De mannen die een make-over krijgen, hebben op zijn zachts gezegd, niet heel veel gevoel voor stijl. De mannen die de make-over geven, hebben een goed gevoel voor mode, stijl en uiterlijke verzorging. Zoals we al zeiden, een heerlijke wegkijker.

Altered Carbon – 2 februari

Deze nieuwe science fiction serie zal vanaf 2 februari op Netflix te zien zijn. Na 250 jaar ingevroren te zijn, keert een gevangenen terug in een nieuw lichaam. Hij wordt wakker in een bizarre wereld, in het jaar 2384, waar hij één opdracht krijgt. Het oplossen van een moord op een van de rijkste mannen op aarde.

Seven Seconds – 23 februari

Een Afro-Amerikaanse tiener wordt aangereden door de politie, wat ervoor zorgt dat de spanningen in Amerika hoog oplopen. Was het opzet? Een conflict tussen de zwarte gemeenschap van Jersey City en de politie is het gevolg. Deze nieuwe serie wordt geproduceerd door de producer van The Killing en de trailer laat niet veel los, maar we moeten zeggen dat we er wel heel nieuwsgierig van worden.

Marseille – 23 februari

Het eerste seizoen staat al op Netflix, maar het tweede seizoen van deze Franse serie zal vanaf 23 februari te zien zijn. Marseille is een stad vol geheimen en gebouwd op leugens. De burgemeester wil na lange tijd zijn diensten overdragen aan zijn protegé, maar door verraad kan alles instorten. In het tweede seizoen zal de strijd om macht nog heftiger worden.

Even geen zin om een serie te gaan volgen? Gelukkig staat Netflix ook boordevol films en iedere week tippen wij weer een nieuwe film!