Een stijlvolle, betaalbare én kwalitatieve tas voor zo’n beetje elke gelegenheid. Dat is waar wij vrouwen vrijwel altijd naar zoeken als we uit zijn op een nieuwe tas. En voor ons geldt dat we helemaal verkocht zijn als het een merk van eigen bodem is: pareltjes van merken waarmee nog niet het hele land loopt. En dat laatste hebben we gevonden in tassenmerk Laauw: een merk van 3 Nederlandse vrienden met een voorliefde voor leren producten. En nu hebben zij besloten de handen ineen te slaan met een van Amsterdam’s meest stijlvolle vrouwen: Nikki Marinus.

Laauw x Nikki Marinus

Nikki Marinus is online influencer en een stijlicoon voor velen. Nikki weet altijd weer de meest toffe combinaties bij elkaar te zoeken en weet zich als geen ander te kleden in een urban en vintage stijl maar dan zonder de snelle trends. ‘Tijdloos’ is iets wat in elk van haar outfits duidelijk aanwezig is, net als elegantie. En dat is precies waarom de match tussen Laauw en Nikki niet uit kon blijven: de tassen van Laauw zijn ook op elke manier minimalistisch, tijdloos en stijlvol. Nikki ontwierp daarom tassen voor het merk en met de twee tassen die ze hebben uitgebracht, ben je dan in principe ook klaar voor elke look.

nikki-marinus-laauw

How to wear

De ‘Red Light’ backpack is de tas voor je avonturen, je lange nachten en je vroege ochtenden. Stoer, rebels en vrouwelijk. Groot genoeg voor al je spullen voor één nacht, klein genoeg om comfortabel en elegant te blijven.

backpack-nikki-marinus-laauw

De ‘The Nine Streets’ is je dagelijkse vriend: chique, stijlvol en sophisticated. Voor de dagen dat je koffie drinkt in de stad en de dagen dat je naar kantoor gaat. Wij zijn verliefd op deze collab.

nikki-marinus-nine-streets

Shop de Nikki Marinus X Laauw collectie hier:

nine-streets-nikki-marinus-femfem
nikki-marinus-laauw-red-light-femfem