Het voelt alweer als ages ago dat Nikkie de Jager ten huwelijk werd gevraagd. Nikkie aka NikkieTutorials wilde graag met Dylan in het huwelijksbootje stappen, maar door corona werd dit steeds uitgesteld. Afgelopen dinsdag was het dan ein-de-lijk zover.

Nikkie de Jager
Bron: @nikkietutorials

Eerste beelden

Dat Nikkie en Dylan deze week in het huwelijksbootje zouden stappen, wisten wij niet. De foto van Nikkie en Dylan (mét trouwring) verbaasde ons dan ook enorm. Nikkie en Dylan zijn gewoon getrouwd!

Op de eerste foto zien we hoe de twee elkaar een kus geven. Op de tweede foto zien we hoe er een ring om de vingers van het tweetal wordt geschoven. Eén ding is duidelijk: de twee zien er prachtig uit.

‘Mr. & Mrs. Tutorials’

“06-09-2022 💍 Mr. & Mrs. Tutorials 👩🏼‍❤️‍👨🏼”, schrijft Nikkie op Instagram. Bij de foto laat Nikkie weten dat ze volgende week meer beelden van deze bijzondere dag gaat delen. Iets waar we erg benieuwd naar zijn. Want hoe zag de jurk van de beautygoeroe eruit? En nog belangrijker: welke make-uplook heeft Nikkie zichzelf voor deze special day aangemeten? Wij. Willen. Alles. Weten.

Uitgesteld door corona

Nikkie en Dylan zijn eindelijk in het huwelijksbootje gestapt, maar dit had wel wat voeten in de aarde. De twee zijn sinds 2019 verloofd, maar een bruiloft bleef vervolgens uit. Door de pandemie was het voor het tweetal niet mogelijk om een bruiloft op een eerder moment te vieren. Maarre, aan deze eerste beelden te zien, was het wachten op the perfect wedding het dubbel en dwars waard.