Het influencerkoppel Nina Warink en Kelvin Boersma, beter bekend als Kalvijn, is inmiddels verloofd. Sinds een tijdje hebben ze samen een podcast. In een van de afleveringen vertelt het koppel een opmerkelijk verhaal, ze zijn namelijk gevraagd voor een realityserie. Enne, wat voor een? Dat verwacht je niet.

nina warink en kalvijn gevraagd realityprogramma
Bron: @ninawarink

Kibbeling de podcast

Het stel is onlangs samen een podcast gestart genaamd Kibbeling de podcast, omdat ze nog lang niet zijn uitgepraat en veel kibbelen, luidt de beschrijving op Spotify. In de afleveringen vertelt het koppel verhalen die ze samen of apart van elkaar hebben meegemaakt.

In de podcast hebben ze ook hun eigen rubriekje waarin Nina of Kelvin een stelling voorleest. Ze moeten vervolgens zeggen of ze het eens of oneens zijn met de genoemde stelling. Als hun mening verschilt gaan ze hierover kibbelen. Ze krijgen de tijd om elkaar te overtuigen tot de bel gaat en mochten ze het dan nog steeds niet met elkaar eens zijn, dan zijn ze agree to disagree. 

Eerder dit jaar vertelde het koppel dat ze al meerdere keren waren gevraagd voor het programma Temptation Island VIPS. De programmamakers hebben veel geld aangeboden, maar het stel zag hier toch van af. Onlangs kwam er een aflevering online waarin Nina vertelde dat ze wederom zijn gevraagd voor een programma. Enne, niet zomaar een programma.

Realityserie

Nina en Kelvin zijn al meer dan tien jaar samen. De brunette grapte vaak over wanneer Kelvin nou op zijn knieën zou gaan. Maarre, vijf maanden geleden is dit dan ein-de-lijk gebeurt. Kelvin vroeg zijn lover ten huwelijk en Nina zei volmondig ‘ja’. Het stel gaat ergens in dit jaar trouwen en precies daar hebben programmamakers op ingespeeld.

Nina vertelde vorige maand tijdens een aflevering van de podcast namelijk dat het koppel is gevraagd voor een realityserie. En niet zomaar een, nee, een realityserie over hun eigen bruiloft. “No fucking way”, was het antwoord dat Kelvin gaf. “Nou, dat was Kelvin zijn antwoord. Dus jullie kunnen raden: het gaat er niet komen”, legt Nina ter verduidelijking uit. “Ik vind dat echt een beetje griezelig. Dan heb je het mooiste moment van je leven en dan komt er zo’n redacteur die dan zegt dat het opnieuw gefilmd moet worden, omdat het er niet goed op staat. Ja, dag”, verklaard Kelvin zijn antwoord.

@kibbelingdepodcast No way voor Kelvin 👰🏽‍♀️🤵🏼‍♂️ Luister nu ‘Trio-dromen en onbeperkt budget’ in je favoriete podcast-app 🎧 #kibbeling #kibbelingdepodcast #kalvijn #kelvinboerma #ninawarink #podcast ♬ origineel geluid – kibbelingdepodcast