Terwijl je bestie van de ene relatie in de ander overgaat heb jij nog nooit een vriend of vriendin gehad. Je snapt dan ook gewoon níet hoe ze dat doet. Je vindt het al lastig om een fatsoenlijke gast tegen te komen, laat staan meerdere op rij! En hoewel je je prima in je eentje vermaakt, zou je het stiekem toch wel leuk vinden om een partner aan je zijde te hebben. Niet alleen is het gezelliger om dingen samen te doen, je hoeft ook niet meer te dealen met tante Karin die voor de tiende keer vraagt of je nog geen man aan de haak geslagen hebt. Nope, nog steeds niet… Deze ~vervelende~ situaties herkent dan ook iedereen die nog nooit een relatie gehad heeft.

bridget jones
@Pinterest

1. Heb je al een vriend?

De vraag der vragen tijdens een dinertje met je familie: of je al een vriend(in) hebt. Nee-hee! Maar waarom dan niet? Want is er dan soms iets mis met je? Je bent toch véél te leuk om alleen te zijn? En je bent zo knap, er is vast wel iemand die samen met je wil zijn. Deze vraag is zó vervelend dat je er haast aan gaat twijfelen of er daadwerkelijk iets mis met je is. Annoying! 

2. Feestdagen

Met feestdagen als kerst en pasen is het natuurlijk vanzelfsprekend om een plus één mee te nemen, maar helaas heb jij die nooit. In plaats daarvan zit je aan tafel tussen tussen je broer en zijn vriendin die trots vertellen dat ze samen een huis gaan kopen en een tripje naar Bali op de planning hebben staan. Heel leuk voor ze natuurlijk, maar voor jou net wat minder. Je zou het ook wel eens leuk vinden om samen met je partner er even tussenuit te knijpen. Volgend jaar beter…

3. Vakanties

Als we het dan toch over tripjes naar het buitenland hebben, daar heb jij alleen nog maar over kunnen dromen. Autch! De ene vriendin zit op een Frans balkon een wijntje te drinken met haar vriend en de ander vertoeft een paar daagjes op een Grieks eiland. Stiekem ben je wel een klein beetje jaloers, niet doorvertellen!

4. Het derde wiel

Third wheeling klinkt jou wel heel bekend in de oren. Ookal is het derde wiel zijn nooit leuk, zo maak je het iets minder onaagenaam.

5. Valentijnsdag

Nóg een Valentijnsdag zonder Valentijn? Als dit idee nog niet erg genoeg is wordt je ook nog eens continu geconfronteerd met verliefde stelletjes die samen uit eten zijn terwijl jij het moet doen met een kaart en chocolaatjes van je ouders… Heel lief natuurlijk, maar niet echt waar jij op had gehoopt. Wéér een Valentijnsdag op de bank met de enige twee mannen die te vertrouwen zijn: Ben & Jerry.

6. Persoonlijke verzorging

Laten we eerlijk zijn: waarom zouden we altijd gladgeschoren zijn als we niet intiem met iemand zijn? Die bultjes en die jeuk van het scheren iedere dag zit geen vrouw op te wachten. Het maakt in de winter dan ook niet uit of we een, twee of drie weken onze benen niet scheren. Niemand ziet het toch… En dan hebben we het nog niet over de outfits. Je brengt je weekenden schaamteloos door in je joggingspak. Wij kunnen er ook niets aan doen dat dat gewoon nét wat lekkerder zit dan een jurkje. Sorry not sorry!

taart boys suck
@Pinterest

Lees ook: Deze verschrikkelijke dingen noem jij je ex wanneer de relatie uit is