Als het gaat om de heerlijkste terrasjes van Nederland zitten we bij Noordwijk op het goede adres. Zo zijn hier genoeg terrassen te vinden waar je optimaal kan genieten van de zon én van het eten. En aangezien de zonnestralen weer doorbreken en de temperatuur langzamerhand weer omhoog gaat, is er alle reden om weer de terrasjes op te gaan zoeken. Om je zomer goed te beginnen hebben we een speciale spot waar je maar al te graag naar toe wilt: Nomade Beach House.

noordwijk FEM FEM

Noordwijk

Wat betreft strandtenten zit je in Noordwijk altijd goed.  Zo zijn Tulum, Strandclub Witsand en de Branding stuk voor stuk razend populair. We hebben wel eens eerder geschreven waarom een weekendje Noordwijk zo heerlijk is, en vooral in de zomermaanden verveel je je hier nooit en wat betreft strandtenten is er iets nieuws om aan je lijst toe te voegen.

Nomade Beach House

Nieuw in Noordwijk is Nomade Beach House.  Vorig jaar zat hier nog Blu Beach Noordwijk, maar dat is nu omgetoverd tot een hippe strandtent. Vanaf het eerste moment dat je binnenkomt ervaar je het gevoel van warmte en eenheid en merk je vrijwel direct dat je hier ultiem kan relaxen. Nomade Beach House is the place to be voor het ultieme vakantiegevoel en kun je hier uiteraard fantastisch lekker eten; zowel voor ontbijt, lunch en diner. De keuken heeft verschillende gerechten zoals een zalmfilet, pasta la mer of een overheerlijke pastrami sandwich, en dat alles met een een kleine draai uit het Midden-Oosten wat het niet alleen subliem maakt, maar ook uniek.

Naast dat je je hier uitgebreid kunt eten, kun je deze plek ook gebruiken als trouwlocatie op het strand, voor een jubileum of voor een zakelijke vergadering. Dit is ideaal, want deze strandtent is namelijk 7 dagen in de week open. Dus ben je in voor een gezellig dagje Noordwijk? Vergeet vooral deze nieuwe strandtent niet.

Tot ziens in Noordwijk dan hé.