We wisten eigenlijk al stiekem dat er een vervolg aan zat te komen, maar nu is het dan ook écht voor de volle 100% bevestigd. Binnenkort kunnen we weer genieten van Lara Jean en haar ingewikkelde liefdesleven en vooral het wederzien van Noah Centineo. Wij zijn blij!

Schermafbeelding 2018-12-20 om 10.42.32

Vervolg

Afgelopen zomer kwam de film To All The Boys I’ve Loved Before uit op Netflix en deze film was gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han. De romantische film sloeg aan bij een groot deel van de Netflix-gebruiker en dus ontstond al snel de vraag en behoefte aan een tweede deel!

Na To All The Boys I’ve Loved Before schreef Han namelijk ook nog de boeken P.S. I Still Love You en Always and Forever, Lara Jean. In deze boeken draait het om dezelfde hoofdpersonen dus het kan ook niet anders dat een sequel niet ondenkbaar is. Plus, misschien zelfs nog een deel drie?

Die sequel van To All The Boys I’ve Loved Before heeft Netflix nu officieel besteld. De streamingdienst kondigde dit aan via social media en in de vervolgfilm zullen de hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo weer te zien zijn. Of Netflix er nu voor kiest om P.S. I Still Love You te verfilmen, of de twee laatste boeken te bundelen in de sequel is niet helemaal duidelijk


Lees ook: deze films en series kunnen we verwachten in januari op Netflix