Iedere blue moon ontstaat er weer een nieuwe trend, of dit nou op het gebied van kleding, schoenen of make-up is. Ook dit nieuwe voorjaarsseizoen houden we massaal van dezelfde beauty look: de nude look. Deze staat bij iedereen mooi en kun je dragen bij elke gelegenheid. Elk jaar komt deze weer terug en je kunt er nooit mee de mist ingaan.

nude-beauty-look

De nude look

Bij een nude beauty look wil je ervoor zorgen dat je een mooie oogschaduw look creëert met daarbij een egale teint, met behulp van een mooie, dewy foundation. De juiste kleur foundation is daarbij heel belangrijk. Dit zorgt voor een clean look. Welke huids- of oogkleur jij ook hebt, met de nude look weet jij zeker dat je een verbluffend effect achterlaat. Wanneer jij wilt gaan voor een subtiele, maar mooie oogschaduw, zijn gebronsde kleuren helemaal geschikt. Of je deze nou draagt als everyday look of als avond look: jij weet zeker dat het goed staat.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op

Eyecatcher

Een catchy effect aan je nude look toevoegen doe je natuurlijk met een mooie oogschaduw. Zodra jij een goed palet wilt aanschaffen moet je daarbij op verschillende dingen letten. Swatch alvast de pigmentatie in de winkel, zodat je kunt zien of deze een goed effect geeft. Daarnaast is het belangrijk dat een goed palet geen fall-out heeft, dit houdt in dat er zo min mogelijk oogschaduw naar beneden valt zodra je het aanbrengt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Varia czyta (@varia_czyta) op

Sunkissed glow

Zodra jij opzoek gaat naar de perfecte bronzer voor jou is het het beste om deze goed aan te passen aan jouw huid. Iedere bronzer is gemaakt voor een andere huidskleur. Kijk dus eens op de verpakking of deze gemaakt is voor lichte huiden of juist voor een getinte huid. Zodra jij een te donkere, of juist te lichte, bronzer/oogschaduw aanbrengt, zal het effect een stuk minder mooi zijn. Heb jij de juiste kleur gevonden? Match jouw bronzer dan eens met jou oogschaduw look. Begin met de lichte kleur oogschaduw en breng hierna de donkere tinten aan.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

Breng er een nude lipstick bij aan en je bent ready to go!

Met deze producten krijg jij de perfecte nude look