De nude look blijft één van de populairste beauty looks. Hij staat iedereen mooi en je kan hem dragen bij elke gelegenheid. En het fijne: je kunt er bijna niet de mist mee ingaan…

@ctilburymakeup
@ctilburymakeup

De nude look

Bij een nude beauty look wil je ervoor zorgen dat je met een mooie, glowy basis begint en in nude tinten accenten toevoegt. Onmisbaar: highlighter en natuurlijk een vleugje bronzer! Begin bijvoorbeeld met een dewy foundation en wat highlighter op je jukbeenderen. Met de nude look haal je jouw beste features naar voren. Welke huids- of oogkleur je ook hebt, subtiele bronzen en gouden tinten staan bij elke huid mooi. Of je deze look nou draagt als everyday look of als avond look: het staat sowieso prachtig.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op

Eyecatcher

Een catchy effect aan je nude look toevoegen doe je natuurlijk met een mooie oogschaduw. Wanneer jij een mooi palet wilt aanschaffen moet je op verschillende dingen letten. Swatch alvast de pigmentatie in de winkel, zodat je kunt zien of deze een goed effect geeft. Kies tussen matte en shimmering nude tinten en speel met kleur op je kijkers! Ook mooi is om mat en shimmering oogschaduw met elkaar te combineren. Begin met de lichte kleur oogschaduw en breng hierna subtiel de donkerdere tinten aan.

Sunkissed glow

Wanneer je opzoek gaat naar de perfecte bronzer voor jouw huidskleur wil je natuurlijk de juiste tint kiezen. Iedere bronzer is gemaakt voor een andere huidskleur. Kijk dus eens op de verpakking of deze gemaakt is voor een lichte huid of juist voor een getinte huid. Wanneer je een te donkere, of juist te lichte, bronzer aanbrengt, zal het effect een stuk minder mooi zijn. Heb jij de juiste kleur gevonden? Match de bronzer dan met je oogschaduw.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf) op

Draag er nude lipstick bij aan en je bent ready to go!

Met deze producten krijg jij de perfecte nude look