Net zoals vele vrouwen met mij, ben ik verslaafd aan alles waar chocola in zit. Nutella staat hoog bovenaan dit lijstje. De bedenker van deze lipsticks moet minstens zo verslaafd zijn aan Nutella, want deze Nude-tella lippenstift ruikt naar precies zoals onze favoriete chocolade spread.

nudetella-nutella-lipstick-femfem

Cheeky namen

Nude-tella, dé perfecte naam voor deze lippenstift met de smaak (of geur) van hazelnoten, wat je direct doet denken aan Nutella. En naast de toepasselijke naam voor de verzameling van deze lippenstiften, heeft elke kleur ook een eigen, erg originele naam, zoals Nudi-Tea, Skinny Dip, Birthday Suit en Bake it Naked.

nutella-lipstick-nudetella-femfem

Niet alleen lekker

We raden je toch aan om het bij de ‘normale’ Nutella te houden en deze lippenstift te gebruiken waarvoor hij bedoelt is. Want naast dat we houden van deze geur onder onze neus, is de lippenstift ook nog eens super mooi, waterproof én vegan. Vier prachtige nude-kleurige lippenstift, van licht naar donker. De lipsticks zijn gecreëerd om de diversiteit in de beauty industrie te promoten. De bedenkster, Nicole, wilde een lippenstift dat iedere huidskleur van de vrouw uitstraalde. Als donkere vrouw weet ze als geen ander hoe lastig het is om de perfecte nude-kleurige lippenstift te vinden. Dankzij Nude-tella heeft zij deze gevonden. Samen met Beauty Bakerie creëerde zij deze lipsticks om de prachtige gezichten en huidskleuren van de vrouwen van de wereld te promoten. Een hele mooie gedachte, plus het feit dat deze lipstick naar Nutella ruikt, maakt dat wij fan zijn geworden.

Naast deze lipstick, zijn ook deze beautymerken vegan.