Hoewel niet iedereen staat te springen om Spotify aan te zetten wanneer het net een beetje leuk begint te worden tussen de lakens, zijn er genoeg mensen die het wel even doen. Een lekker nummer om bij weg te zwijmelen kan een hoop goed doen als jullie wel zin beginnen te krijgen in een heet bedavontuurtje. Benieuwd welke nummers het meest gedraaid worden in de slaapkamer? Wij vertellen je het.

nummer slaapkamer

Temperaturen laten stijgen

Tsja, sommige mensen moeten er helemaal niets van weten, maar andere mensen kunnen het juist wel weer waarderen. Zo’n lekker nummertje kan jullie avontuurtje tussen de lakens namelijk gemakkelijk naar een hoger level tillen. Er zijn wereldwijd genoeg playlists gemaakt die tijdens de daad worden afgespeeld. Zo maakt een muziekje het net een stukje spannender in de slaapkamer.

Het meest populaire nummer

Toch zijn er een aantal pareltjes die veruit het meest gedraaid worden in de slaapkamer. Deze nummers worden op één of andere manier gewoon het meest gewaardeerd tijdens een avontuurtje tussen de lakens. Of het nou gaat om een solo-avontuurtje of om een gezamenlijk spicy moment, er zijn een aantal wel heel populaire nummers.

Hét liedje dat koppels met stipt op nummer één zetten is All the time van zanger Jeremih, maar dat is zeker niet de enige favoriet. Ook liedjes als Earned It en Often van The Weeknd staan hoog op het lijstje.

Tip van Flip

Mocht je dit nou wel willen proberen, maak dan wel een playlist en zorg ervoor dat je deze goed vult met allemaal goede nummers. Ook belangrijk dat je in je instellingen het één en ander aanpast, zodat je bijvoorbeeld geen voorgestelde nummers afgespeeld krijgt, maar alleen de eigen gekozen nummers. Het zou vervelend zijn als er een nummer voorbij komt, waarmee de vibe compleet verstoord wordt.