Voor de echte chocoladeliefhebbers hebben wij vandaag een recept om je vingers bij af te likken: Nutella taart. Naast dat het onwijs lekker smaakt, is het ook nog eens makkelijk te bereiden.

Ingrediënten

  • 1½ kopje Nutella
  • ½ kopje bloem
  • 4 grote eieren
  • twee handjes hazelnoten
  • eventueel een handje kokosrasp
  • eventueel een 1/2 kopje extra Nutella voor op de bovenkant

nutella-taart-femfem

Bereiding

Allereerst verwarm je de oven voor op 180°C. Meng 1½ kopje Nutella met 4 grote eieren 2 minuten in een kom. Voeg hier 1/2 kopje bloem aan toe en meng dit goed. Hak de hazelnootjes in stukjes en voeg ze toe aan het beslag. Vet dan een bakvorm in en doe hier het beslag in. Bak de taart 35 à 40 minuten. Laat 10 minuten afkoelen en leg deze vervolgens op een rooster. Voor een lekkere topping smeer je nog ½ kopje Nutella op de bovenkant van de taart en maak je het af met een handjes kokosrasp.

Fijne dag nog!