Leuk hoor, George en Brad en een handjevol andere mannelijke Hollywood heartthrobs, maar wat jullie kunnen, kunnen vrouwen ook. Ditmaal voegen we Sandra Bullock, Rihanna en Anne Hathaway in de mix en voilà: Ocean’s 8 werd geboren en jij kan ‘m zien voordat ‘ie überhaupt in de bioscoop te zien is.

Oceans 8 FEM FEM

Ocean’s 8

Bijna elf jaar na de laatste Ocean’s film is het de beurt aan een team van vrouwen om een grote roof neer te zetten. Debbie Ocean (het zusje van de personage van George Clooney ja, gespeeld door Sandra Bullock) weet wat ze nodig heeft voor zo’n roof: experts. Samen met haar partner Lou Miller (gespeeld door Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen. We hebben juwelenmaakster Amita (Mindy Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Sarah Paulson), hacker Nine Balle (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter) die met z’n alle een diamant ter waarde van 150 miljoen dollar gaan stelen tijdens het Met Gala. Waar de diamant zich bevind? Om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (gespeeld door Anne Hathaway).

Afijn, wil jij 13 juni met jouw BFF als een van de eerste dé film van 2018 zien? Wij geven 2 x 2 kaartjes weg voor de Ladies Night bij Kinepolis. Wat je moet doen? Easy. Tag op Facebook de vriendin (of vriend, mag ook) met wie je deze dames in actie wil zien en wie weet ben jij straks een van de eerste die mag genieten van Sandra en haar vrouwen tijdens een roof bij de Met Gala.