Waar babydaddy Odim eerder nog beloofde om te vechten voor zijn gezin, laat hij Jørney nu als een blok vallen. Jørney lag in het ziekenhuis en Odim was onvindbaar. Nét voor de bevalling..

Jorney-Ex-on-the-Beach(2)

Odim vlucht voor de bevalling

Jørney doet op Instagram haar verhaal. Ze ligt zelf in het ziekenhuis en Odim is gevlucht. Toen Jørney op het punt stond te bevallen, was Odim nergens te bekennen. “Hij is de hele avond al niet bereikbaar, terwijl ik op het punt van bevallen sta. Hij heeft de auto meegegeven toen ik naar het ziekenhuis vertrok en is daarna zelf weggerend.” Dit plaatste Jørney op Instagram over de situatie met Odim.

Odim laat Jørney net voor de bevalling in de steek en wij kunnen het gewoon niet geloven. Jørney houdt zich sterk, en beseft zich hopelijk dat ze er helemaal alleen voor staat. Jørney vindt het spijtig voor haar dochtertje, maar is van mening dat ze gedaan heeft wat ze kon. Haar focus ligt nu op de bevalling.

Odim is weer terug

Nou wat fijn, Odim is terecht! Odim laat Jørney net voor de bevalling in de steek en besloot naar een feestje te gaan. What! Dit terwijl hij op de hoogte was van de staat waar Jørney zich in verkeerde. Jørney kan het niet laten en snauwt terug naar Odim. Ze deelt een screenshot van een filmpje van hem op een feestje met de tekst “Have fun baby daddy”.

have-fun-baby-daddy

Als kers op de taart plaatst Jørney een bericht met “Odim, gefeliciteerd jongen! Ik ben trots op jou.” Passief agressief, much.. We hopen dat het goed gaat met Jørney en dat ze zich in alle rust (lees: zonder Odim) kan voorbereiden op de bevalling.

Lees ook: Zwangere Jørney en Odim uit Ex On The Beach zijn uit elkaar