Lil Kleine zou een nieuw liefje hebben, als we de beelden van Yvonne Coldeweijer mogen geloven. Hoewel de rapper in 2022 zijn ex-verloofde Jaimie Vaes heeft mishandeld, houdt dit de dame in kwestie niet tegen. Liefde maakt blind?

Lil Kleine nieuwe vriendin
Bron: The Voice of Holland

Lil Kleine en Jaimie

Dat Jorik Scholten (aka Lil Kleine) en Jaimie Vaes dramatisch uit elkaar zijn gegaan, is vrijwel niemand ontgaan. De rapper werd vorig jaar aangehouden nadat er beelden naar buiten kwamen waarop te zien was dat hij ex-verloofde Jaimie met haar hoofd tussen een autodeur klemde. De twee zijn (gelukkig) sindsdien uit elkaar.

De twee zijn nou niet beste maatjes van elkaar gebleven, en dat blijkt van de rechtszaak. Jaimie en Jorik hebben namelijk nogal verschillende ideeën over wat van wie is. Ja, zo wordt er gestreden om horloges, koffers en een broodrooster. Ja echt, een broodrooster. Mocht je meer willen weten, je leest hier alles over de rechtszaak tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine.

Vriendjes en vriendinnetjes

Het is nu inmiddels al een tijdje geleden dat Jorik en Jaimie uit elkaar zijn, het is dus meer dan normaal dat zij ook weer op zoek gaan naar een nieuw liefje. Zo werd er vorig jaar augustus bekend dat Jaimie een relatie heeft met Afshin Momadi. De twee kwamen elkaar tegen in de club Circoloco op Ibiza, waar Jaimie regelmatig te vinden is.

Maar niet alleen Jaimie is weer gelukkig in de liefde, volgens beelden die Yvonne Coldewijer heeft gekregen, blijkt Jorik het nu namelijk ook weer leuk te hebben met een dame. Hoewel de rapper lange tijd werd gekoppeld aan Selma Omari, gaat het volgens de roddelkoningin om een andere vrouw.

Op de foto’s die Yvonne in haar Instagram verhaal deelt, is te zien dat de dame het erg naar haar zin heeft. “Ze was de hele tijd keihard aan het lachen. Ook waren ze intiem met elkaar”, schrijft Yvonne. Wie de nieuwe lover van Lil Kleine is, is helaas nog onbekend. Maar het verleden van Jorik maakt deze geheimzinnige vrouw in ieder geval niet heel veel uit. Zal ze wel het nieuws hebben gekeken? Of heeft ze alleen gekeken wat zijn vermogen is? Je bekijkt de foto van de nieuwe vlam van Jorik op de website van Reality.nl.