We hebben al een aantal teasers van de nieuwste Barbie-film kunnen zien, maar nu is het eindelijk zover. Warner Bros heeft de officiële trailer gedeeld. We zien de prachtige Margot Robbie schitteren als Barbie en Ryan Gosling als de knappe Ken.

barbie-film
Bron: Barbie

Barbie-film

‘Im a Barbie girl, in the Barbie world.’ Wie kent Barbie nou niet!? Het gaat over een blondine die een perfect leventje heeft. Alles is in het roze gekleurd en ze maakt de leukste dingen mee. Als je in een Barbie world bent dan is alles perfect, tenzij je een crisis hebt. Er zijn in totaal 30 Barbie-films en na zoveel komt er eindelijk een live-action film uit. Eerder werden we al geteased door Warner Bros met een klein stukje van de film, maar nu kunnen we eindelijk de officiële trailer zien.

Officiële trailer

De eerste beelden zijn gedeeld en het ziet er nu al geweldig uit! In de trailer zien we Margot Robbie schitteren als Barbie en Ryan Gosling kruipt in de huid van Ken. De rollen zijn echt op hun lijf geschreven, want ondanks dat we alleen de trailer hebben gezien, zien we dat ze het nu al geweldig doen. We kunnen niet wachten om ze op het grote scherm te zien.

Hoewel het leven in een Barbie world perfect is, komt Barbie toch voor een moeilijke keuze te staan. Kiest ze voor haar perfecte leventje of voor de echte wereld? Ze besluit om toch voor de echte wereld te kiezen, dat ze samen met Ken gaat ontdekken. In de trailer zien we vooral veel roze, humor en drama. De officiële trailer ziet er nu al goed uit. We denken dat het een veelbelovende film zal worden. Vanaf 21 juli is de film in de bioscoop te zien. Wij zijn mega excited!