De sterren en planeten zeggen stiekem best wel veel over je. Door astrologie kun jij voorspellen hoe jouw (nabije) toekomst eruit zal zien en wat je mee kunt nemen in de keuzes die je moet maken. Ben jij benieuwd hoe oktober zal zijn? We geven een tipje van de sluier voor een aantal sterrenbeelden! Enne, het is dit keer alleen maar goed nieuws!

Sterrenbeeld oktober
Bron: @juultjetieleman

Oktober wordt een goede maand voor déze sterrenbeelden

Sterrenbeelden zeggen dus iets over wie jij bent, hoe je in elkaar zit én wat je kunt verwachten. Dat laatste zorgt ervoor dat jij door  je horoscoop weet wat je kunt verwachten. Bijvoorbeeld tijdens een volle maan of in een specifieke maand. Soms is dat goed nieuws, maar soms helaas ook slecht nieuws. Voor de aankomende maand hebben we voor een aantal sterrenbeelden gelukkig goed nieuws. Het lijkt er namelijk op dat oktober een prima maandje gaat worden.

Vissen

Voor vissen lijkt het een maand vol creativiteit en inspiratie te worden. Dit gaat jou voornamelijk op de werkvloer helpen om je steentje bij te dragen. Ook zorgt dit ervoor dat je een hoop plezier zal hebben in je werk. Iets dat je misschien de afgelopen tijd een beetje gemist hebt. Verder zal je ook merken dat je je meer toegetrokken zal voelen naar je lover. Jullie relatie gaat deze maand écht naar een hoger level! Wie weet staat er wel een hele grote stap te wachten in jullie leven.

Steenbok

De afgelopen maanden waren voor de Steenbok zeker niet gemakkelijk. Je had enorm veel moeite met loslaten, maar dat lijkt nu ten einde. Je bent nu namelijk helemaal klaar voor een nieuwe stap in je leven. Hoewel de keuzes die je moest maken niet gemakkelijk waren, zal je vanaf nu alleen maar merken dat dit goed uit zal pakken. Voornamelijk in je carrière zal je hier de vruchten van plukken! Tijd om alle ellende achter je te laten en alleen nog maar vooruit te kijken naar al het moois wat oktober voor jou in petto heeft.

Ram

Ook jij hebt de afgelopen maanden met vervelende gevoelens moeten dealen. Voornamelijk op het vlak van de liefde wist je even niet zo goed wat voor jou het beste is. Die problemen lijken in oktober helemaal verdwenen als sneeuw voor de zon. Het najaar geeft jou juist weer energie om te investeren in je relatie óf in je datingleven. Je zal merken dat deze energie ervoor zorgt dat er weer compleet nieuw leven geblazen wordt in jouw liefdesleven. Oeh la la!