Je zou denken dat een vriendin met een eigen beautylijn hebben ideaal is, maar niet als het fout gaat. Dat heeft Ruud de Wild zelf mogen meemaken. Zijn vriendin Olcay Gulsen heeft hem namelijk per ongeluk zelfbruiner gegeven in plaats van zonbescherming. Oh my!

Ruud de Wild Olcay Gulsen zelfbruiner
Bron: @olcay

Ongelukje

Het kan iedereen wel is gebeuren: zelfbruiner gebruiken in plaats van zonbescherming… toch? Want laten we heel eerlijk zijn, die verpakkingen lijken ook echt op elkaar. Om niet dezelfde fout maken als Ruud de Wild of Olcay Gulsen — het is maar wie je de schuld wil geven — zal je vanaf nu toch echt de kleine letters moeten lezen. Maarre, het is ook wel een klein beetje hilarisch als dit gebeurt.

“Foutje… Dacht dat ik Ruud SPF druppels had gegeven in Marrakech. Bleek het verkeerde flesje te zijn”, vertelt beautygoeroe Olcay. Op Instagram deelt ze in haar verhaal beelden van Ruud gehuld in een badjas en mét oranje gloed. “Ik loop toch voor gek?” begint hij. “Iedereen ziet dat ik eruit zie als een Duitse afgekeurde quizmaster.”

Bron: @olcay

Op skivakantie geweest

“Het lijkt net alsof je op skivakantie bent geweest”, vult Olcay dan aan. “Je hebt helemaal witte ogen.” Daarop reageert Ruud: “Exact! Alsof ik met een zwembril op skivakantie ben geweest.” Ook de handen van Ruud zijn helemaal oranje geworden. “Het spijt me”, aldus Olcay. Ook Ruuds handen ontkomen niet aan de zelfbruiner. “Die handen ook.. arme man!”, schrijft Olcay bij de foto. Een positief dingetje: “Ze werken wel goed, die tanning drops!”