De 41-jarige modeontwerpster Olcay Gulsen vond dat het duidelijk tijd was voor verandering. Zo heeft zij een bezoekje gebracht aan de kapper om helemaal voor een nieuwe coupe. En wauw, het staat haar prachtig!

olcay gulsen
Instagram: @olcay

Wat doet Olcay nu?

Olcay Gulsen heeft voor een lange tijd gewerkt bij Talpa, maar nu wordt haar contract niet meer verlengd. Ondanks dat blijft ze nog wel bij het televisiebedrijf voorlopig. Olcay blijft voorlopig nog werken voor een serie waar ze mee bezig was, maar daarna is het echt voorbij. Het komende jaar heeft zij nog een volle agenda. Wat Olcay daarna gaat doen weet zij zelf ook nog niet!

Nu Olcay weg gaat bij Talpa is het natuurlijk de vraag of we Olcay nog wel zullen zien op de televisie. Zelf geeft Olcay aan dat zij weer op de televisie te zien is als zij zelf volledig achter het programma staat. Gulsen zou er ook zeker voor openstaan om zelf een format te maken. Wij zijn benieuwd wat we allemaal in de toekomst kunnen zien van haar.

Olcay verft haren rood

Ondanks de veranderingen die Olcay mee maakt op het gebied van werk vond ze dat duidelijk nog niet genoeg. Zo heeft zij een bezoekje aan de kapper gebracht en gekozen voor een zeer felle kleur in haar haar! Zij gaat nu met rode lokken door het leven. Deze nieuwe felle lokken waren te zien in een video van RTL Boulevard. Hier kwamen verschillende reacties op. Zo lieten mensen weten: “Wat een warme haarkleur” en “Die haren!!!”

Nieuwe Rachel Hazes

Veel mensen vonden dat Olcay nu ook heel erg leek op een andere BN’er. Namelijk op Rachel Hazes! Echt een look a like nu. Wij snappen wel dat mensen dit denken.

Lees ook: Rachel Hazes haalt uit naar ex-vriend Klaas Otto via Instagram