De opnames voor het nieuwe seizoen van Temptation Island moeten nog starten, maar juicekanalen zijn al druk bezig met het opsporen van eventuele kandidaten. RealityFBI kwam met een hele grote onthulling: zal het wel of niet waar zijn?

Dennis Roos en Olivia Talar Temptation Island
Bron: @dennisroosss

Ex on the Beach

EOTB-fans kennen dit stelletje wel: Olivia Talar en Dennis Roos. De twee deden twee jaar geleden mee met Ex on the Beach, en hoewel het in de villa ook niet heel soepel ging, gingen ze toch saampjes naar huis.

Dennis en Olivia hebben al heel wat ups en downs gekend in hun relatie. Dennis zou meerdere keren de fout in zijn gegaan door contact te hebben gehad met andere dames. Het is dan ook opvallend dat Olivia en Dennis een behoorlijke knipperlichtrelatie hebben. Precies een relatie waar Temptation Island-makers naar op zoek zijn. Toeval? Wij denken van niet.

Temptation Island

Volgens bronnen van Reality FBI gaan Dennis en Olivia misschien wel meedoen aan het komende seizoen van Temptation Island. Er zouden ‘meerdere aanwijzingen’ zijn die daar op hinten, al is het nog niet bekend of Dennis en Olivia vanaf de start meedoen, of pas later zullen instromen.

Zal Dennis zich eindelijk kunnen bewijzen dat hij echt alleen Olivia wil, of zal hij toch weer ‘buiten de deur gaan eten’?

Tempa VIPS

Mochten Dennis en Olivia toch mee doen aan Temptation Island, dan is de kans groot dat dit een VIPS-seizoen wordt. Afgelopen zomer maakte oud-kandidaat Wouter namelijk bekend zoiets te hebben gehoord: “Voor de Temptation Island-strijders: in september wordt er alweer een VIPS-seizoen opgenomen, zoals ik van mijn bronnen heb begrepen. Wat natuurlijk nog niemand mag weten…”

Wij zijn heel erg benieuwd, zullen Dennis en Olivia echt meedoen aan Temptation Island? En gaat dat goed? Hopelijk horen we snel meer!