Wij zijn mega fan van Temptation Island en vooral dit seizoen doet iets met ons. De afgelopen jaren werd het, naar ons idee, een beetje minder omdat het concept élke keer hetzelfde is. Nu hebben de makers het in een nieuw jasje gestoken en het is beter dan ooit!

temptation

Spraakmakende types

Een van de meest spraakmakende typetjes van dit seizoen is toch wel Sonny. Het blijkt dat de beste man na zijn deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ niet heeft stilgezeten. In ‘Temptation Love Therapy’ onthult hij druk bezig te zijn met een eigen documentaire. Eerlijk, ergens vinden we dit toch wél even heerlijk nieuws.

Uit elkaar

Zoals we op dit moment weten zijn Sonny en Jaydi uit elkaar. Sonny laat weten dat het nooit een optie was dat hij of Jaydi het programma alleen zou verlaten. “We hebben alle scenario’s doorgenomen en dan zeg je: je laat elkaar vrij, maar je laat elkaar niet vrij. Je hebt afspraken gemaakt, punt. En daarna ga je het evalueren”, vertelt hij. “En dat is dus helemaal niet gebeurd.”

Dat het anders is gelopen zoals hij van tevoren gedacht had is een understatement. “Ik ben van mening dat je te allen tijde in je leven het geluk moet najagen. Ik ben nu ook mijn geluk aan het najagen.”

Eigen documentaire

Zo is hij druk met zijn eigen documentaire. Hij heeft een duidelijke reden om die te maken: “Ik vind het wel zo eerlijk als Nederland de échte Sonny ziet.” Daarnaast wil hij dolgraag een eigen programma presenteren. Er zouden zelfs al meerdere zenders interesse in hem hebben! Om wat voor programma het precies zou gaan kan hij nog niet zeggen, maar het zal iets zijn waarin hij mensen helpt. “We zijn met heel mooie dingen bezig.”

Een documentaire over Sonny & mensen helpen is voor ons nog even een groot vraagteken. Wellicht gaat het hem in deze serie wél iets beter af. We gaan het zien!