Vind je het eten in een standaard restaurant een beetje saai worden? En wil je een beetje avontuurlijk dineren? Dan moet je echt naar dit onderwater restaurant gaan om te eten terwijl de vissen boven je hoofd zwemmen!

onderwater restaurant

Dineren tussen de vissen

Het Ithaa Undersea Restaurant hoort bij het Conrad Maldives Hotel. Vijf meter onder zeeniveau is het restaurant gelegen. Je kan dineren in een glazen koepel waardoor je een 180 graden uitzicht hebt over de zee. De vissen zwemmen langs je heen terwijl je aan het dineren bent en je kan uitkijken over de prachtige koraalriffen. In het restaurant serveren ze de Europese keuken in een 6-gangen diner.

In de heldere wateren van de Malediven

Het restaurant is door de New York Daily News in 2014 bekroond tot mooiste restaurant ter wereld. Geen wonder dus dat het restaurant massaal wordt geboekt. Het is een klein restaurantje met veertien tafels, dus je moet er snel bij zijn. Het restaurant ligt helaas niet erg in de buurt, maar de Malediven zijn zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Boek als je je vliegtickets hebt dus gauw een tafeltje bij dit adembenemende restaurant.

onderwater restaurant 2

Ook avontuurlijk overnachten? Ga dan slapen in hangende, glazen cabines in Peru!