Het wordt altijd afgeraden, seks met je collega, maar toch heeft een op de vier werknemers seks met een collega. Heb jij stiekem ook een kantoorcrush? Dit is waarom jij maar al te graag met ze naar bed wil.

seks met collega FEM FEM

Na een onderzoek van de New Yorkse hogeschool Hamilton, beweren ze dat de meeste relaties die ontstaan op de werkvloer alles te wijten heeft aan de hoeveelheid uren je samen met die persoon spendeert op werk.

Er werdt gekeken naar 22 singles die in totaal 112 verschillende gezichten moesten beoordelen qua aantrekkelijkheid met een cijfer tussen 1 en 9. Hieruit bleek dat naarmate men een gezicht vaker voorbij zag komen, het steeds een hogere beoordeling kreeg. Foto’s die minstens vier keer waren getoond kregen de hoogste beoordeling, en dit cijfer liep alleen maar hoger op hoe vaker ze de foto voorbij zagen komen.

“Tot onze verbazing blijkt dat mensen zich sneller aangetrokken voelen tot een persoon, naarmate ze deze vaker zien, zelfs wanneer zij zich in eerste instantie niet aangetrokken voelen tot deze persoon,” aldus psycholoog Dr. Ravi Thiruchselvam tegen de Daily Mail.

Dus, loopt er een boy rond die je wel ziet zitten? Zorg dat je op zijn radar komt, wellicht komt er nog iets spannends uit voort.

Even heel wat anders maar ook leuk: wij zoeken een nieuwe collega!