Perfectie bestaat eigenlijk niet en zo wel, dan is het maar subjectief en voor iedereen anders. Toch hanteert een Britse chirurg een wetenschappelijke manier om perfectie aan te tonen in gezichten. Enne, dit zou dan het knapste gezicht van de wereld zijn.

Knapste gezicht man ter wereld

Hoe bepaal je zoiets?

Nu vraag jij je vast af, hoe bepaal je zoiets? Chirurg Julian De Silva, gebruikt de gulden snede om te bepalen wiens gezicht het meest perfect is op de hele wereld. De gulden snede is ook wel een oude Griekse methode die ook van nature voorkomt bij planten.

Bij dit laatste gaat het om aantallen blaadjes die om een steel groeien en waar deze zich daaraan bevinden, maar de methode geeft ook “perfecte” verhoudingen in een mensengezicht. Nog steeds best subjectief, maar deze ratio zou moeten bepalen welke ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kin, kaak en gezichtsvorm ideaal zijn.

Dit is het knapste gezicht van de wereld

Aan de hand van deze methode, heeft Dr. De Silva bepaald dat Regé-Jean Page het knapste gezicht van de wereld heeft. Misschien zegt de naam je niet zo veel, maar als we je vertellen dat hij in de serie Bridgerton heeft gespeeld, weet je alweer genoeg. Regé-Jean belandde op de eerste plaats met een score 93,65 procent.

Regé-Jean Page (aka hertog van Hastings) is bekend van de hitreeks Bridgerton en hij laat heel wat harten sneller slaan. Hij groeide uit tot een echte fan favorite en fans waren dan ook niet blij met het feit dat er in het tweede seizoen geen spoor meer te bekennen was van de acteur. Hij is enorm geliefd én zijn populariteit is haast onmiskenbaar.

Verder volgt Chris Hemsworth op korte afstand met 93,53 procent de lijst als knapste man ter wereld. Michael B. Jordan eindigde op de derde plaats met 93,46 procent. Andere “perfecte” gezichten in de top tien zijn van onder anderen Harry Styles, Robert Pattinson, Henry Cavill, Bradley Cooper en Brad Pitt. Ben jij het met deze lijst eens of missen er een aantal mannen?